Stil Bimba&Lola 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

Bimba&Lola 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

29.08.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sonbahar sezonu son hız yaklaşırken, heyecan verici alışveriş turlarına nereden başlayacağımıza karar vermenin tam sırası. Bimba & Lola, güz için biribirinden şık seçenekleriyle 2012 Sonbahar-Kış 'lookbook'unu moda dünyasına tanıttı!

Bimba&Lola 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

Herkesin stiline uygun tasarımlar hazırlayan İspanyol marka, tarzını yenilemek isteyenler için kapsamlı bir koleksiyon hazırladı. İçerisinde benzersiz şık eteklerin, bluzların, pantolonların ve paltoların yer aldığı kreasyon, sonbaharın en güzel tonlarında toplandı. Romantik çiçek baskılarından göz aldanmasına neden olan grafik desenlerine kadar uzanan koleksiyon, heyecan verici nakış detaylarla ve brokarlarla süslendi.,

Haberin Devamı

Bimba&Lola 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

Cesaret dolu ayrıntıların yer aldığı 'lookbook', vitage stiline göz kamaştırıcı renklerle yeniden hayat veriyor. Hanımefendi edasında silüetlerin boy gösterdiği büyüleyici 'lookbook', hardal, bordo, turuncu, gök mavisi, kahverengi, kırımızı, lacivert ve yeşil renklerinde sunuluyor. Farklı trendlerin bir araya getirildiği tasarımlara, dikkatleri üstüne çeken çantalar eşlik ediyor. Farklı formda stilize edilen ayak bileği kırpılmış pantolonlar, koleksiyonda sıkça karşımıza çıkarak, önümüzdeki ay için fikir veriyor. 'Oversize' paltolar ise koleksiyonun en çok dikkat çeken sıcak giysileri arasında yerini alıyor. Soğuk günlerde kullanımının oldukça rahat olacağını düşündüğümüz bu kurtarıcılar, uzun ve renkli yakalarıyla şıklığın unsurları olmaya hazırlanıyor. Soyut baskılı bluzlarla, ceketlerle kombinlenen pilili etekler, pastel tonunda kullanılarak koleksiyonun zarafet unsuru oluyor.

Haberin Devamı

Bimba&Lola 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

Çok yonlü stil önerilerinden ilham alabileceğiniz Bimba & Lola 'lookbook'u, sezonun en etkili trendlerine yer vermeye devam ediyor. Kış aylarında görmeye alıştığımız kasvetli giysilere nazaran, enerjimizi yükseltecek renklerle donatılan koleksiyonda güneş gözlükleri, şık topuklular ve deri eldivenler göze çarpan bir diğer aksesuarlar oluyor. Takım elbiselerin revaçta olacağı sonbahar sezonunda, çift cinsiyetli bir akımla moda dünyası yeniden canlanıyor. Eğlenceli karakterlerin kol gezdiği moda haftalarından sonra, sokaklar risk almayı sevenlerin podyumu olacağa benziyor. 'Wishlist' oluşturmaya başlayanlar için sihirli parçaların yer aldığı Bimba & Lola 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunun, gardırop yenilemede yardımcı olacağını düşünüyoruz.

Bimba&Lola 2012 Sonbahar-Kış Lookbook

60'lı 70'lı yılların kokusunu aldığımız 'lookbook', 'preppy' görünüme vurgu yaparak, eski döneme gönderme yapıyor. Bimba & Lola'nın 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu, geçmiş yılların tarzına hayat vererek nasıl kombin yapacağımıza dair bakış açısı veriyor. 'Lookbook'u detaylı incelemek için görsellerimizi incelemenizi tavsiye ederiz.

Yazarlar