Makyaj Bobbi Brown'un yeni yüzü Katie Holmes

Bobbi Brown'un yeni yüzü Katie Holmes

12.04.2013 - 15:12 | Son Güncellenme:

“Katie Holmesi modern ‘Bobbi kadını’nı temsil ediyor…

Bobbi Brownun yeni yüzü Katie Holmes

6 Eylül Perşembe günü itibariyle; Bobbi Brown Cosmetics, markanın bugüne kadarki ilk ünlü yüzü olan Amerikalı oyuncu Katie Holmes ile işbirliği yapmaktan dolayı onur duyduğunu açıklıyor.

Haberin Devamı

“Katie Holmesi modern ‘Bobbi kadını’nı temsil ediyor…Kendisini; hep hayranlık duyduğum Ali McGraw’a benzetiyorum.” diyor Bobbi Brown. “Katie, klasik doğal bir güzelliğe sahip. O hem bir girişimci hem de bir anne. Onunla tanıştığım zaman, markama doğal olarak uyum sağlayacağını anladım ve sahip olduğumuz ortak noktalar sayesinde aramızda anında bir bağ kurulduğunu hissettim.”

“Bobbi olağanüstü birisi ve Bobbi Brown Cosmetics, tüm kadınlar olarak bizlerin her zaman ihtiyaç duyduğu bir marka. Çünkü hem makyajı oldukça ulaşılabilir hem de bizleri anında güzelleştiriyor.” diyor Holmes. “Bazen sadece bir ruj ya da bir allık sayesinde yapmanız gerekenleri yapabilecek gücü içinizde hissediyorsunuz. Makyaj gerçekten çok güçlü bir araç ve bu markanın bir parçası olmak beni heyecanlandırıyor.”

Haberin Devamı

Bu işbirliğinin ilk yansımaları ilkbahar 2013 sezonundaki baskılı reklamlarda, panolarda, stantta ve diğer reklam materyallerinde olacak. Ayrıca; Katie Holmes ve ünlülerin stilisti olan Jeanne Yang tarafından kurulan Holmes&Yang’ın İlkbahar/Yaz 2013 Moda Defilesi’nin baş makyaj artisti de Bobbi olacak.

Bobbi Brown Cosmetics’in başkanı Maureen Case şöyle diyor: “Bu Bobbi Brown Cosmetics için çok heyecanlı bir zaman ve tüm dünyaya ilham kaynağı olan Katie ile kurulan yeni işbirliği konusunda çok hevesliyiz.” “Bu işbirliğinin markanın profilini güçlü, zeki ve kendine güvenen kadınlar ile birlikte yücelteceğine eminiz. Ayrıca bu işbirliği sayesinde markanın yeni tüketiciler ile buluşacağına da eminiz.”

Makyaj Artisti Bobbi Brown, 10 tane kahverengi bazlı ruj ve “makyaj, bir kadının sadece daha güzel ve daha güvenli hali ile kendisini olduğu gibi hissetmesi için bir yoldur” felsefesi ile güzellik endüstrisinde 1991 yılında devrim yarattı.

1995 yılında, Bobbi Brown Cosmetics, Esteé Lauder Companies tarafından satın alındı; ancak Bobbi hala şirkette kreatif ekibin başında görev alıyor. 20 seneden fazla zamandır, Bobbi Brown Cosmetics; bir kadın tarafından kurulan bir numaraları makyaj artisti markası..

Haberin Devamı

60 ülkede mevcut olan marka her renkte kozmetik, cilt bakımı, parfüm ve aksesuar seçeneklerine sahip.

Bobbi Brown – Katie Holmes Hakkında

Bobbi Brown Cosmetics’i temsil etmesi için neden ünlü bir yüzü tercih ettiniz?

Bu konuya ben biraz değişik yaklaşmaya çalışıyorum. Aslında amacım ünlü bir yüz bulmak değildi, ben sadece Bobbi Brown için en uygun yüzü buldum ve bu ünlü biri çıktı. Katie ile ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla tanıştık ve aramızda anında bir bağ kuruldu. İkimiz de orta batılıyız, girişimciyiz ve birçok işi aynı anda yürütmeye çalışan birer anneyiz. Birlikte bu kadar çok ortak noktamız olduğunu bulmak gerçekten harika. Yeni programı hakkında konuşmaya başladığımız sırada fark ettim ki; markamı temsil edecek en mükemmel kişi oydu. Katie bana; büyürken hayranlık duyduğum Ali McGraw’ın modern bir versiyonunu hatırlatıyor. Gözlerindeki ışıltı ve her tarafa aydınlık saçan gülümsemesi ile klasik bir güzelliğe sahip. Fazladan bir çaba göstermeden doğal olarak güzel birisi.

Katie Holmes’un hangi özelliği onu Bobbi Brown Cosmetics için mükemmel kılıyor?

Haberin Devamı

Her zaman hayranlık duyduğum, doğal bir güzelliğe sahip olan Ali McGraw; benim güzellik ikonlarımdan biridir. Katie Holmes ile tanıştığım zaman aklıma Ali geldi – bir bağ kurabileceğim doğal bir güzellik. Modern Bobbi Brown Cosmetics kadınını temsil eden bir havası var: kendine güvenen, ayakları yere basan, olumlu, hem içi hem de dış görünümü güzel bir kadın. Katie Holmes’un gerçek bir kadın olduğunu düşünüyorum – kariyer sahibi, sahip olduğu hayır kurumu “Dizzy Feet” ile topluma destek olan fedakar bir anne.

Önümüzdeki sene içinde Katie Holmes ile olan işbirliğinizin nasıl gelişeceğini düşünüyorsunuz?

Gelecek hafta, Katie Holmes ve stilist Jeanne Yang’ın “Holmes& Yang” serisinin İlkbahar 2013 moda defilesi için birlikte yeni makyajlar yaratmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bir kadının vücuduna oturan, sade ve temiz çizgilere sahip bu markaya hep hayranlık duymuştum. Daha sonra New York’da Katie Holmes ile birlikte markanın ilkbahar reklam kampanyasının çekimlerini yapıyor olacağız.

Yazarlar