Yaşam Bu kıyafetle yarışacak

Bu kıyafetle yarışacak

12.05.2009 - 00:15 | Son Güncellenme:

Türkiye’yi Eurovision’da temsil edecek olan Hadise, iki parçadan oluşan ve göbeğini açıkta bırakan kırmızı renkli bir elbise giyecek

Bu kıyafetle yarışacak

Moskova’da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması Yarı Finali’nde Sinan Akçıl imzalı “Düm Tek Tek” şarkısıyla 9. sırada Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise, iki parçadan oluşan ve göbeğini açıkta bırakan kırmızı renkli Gizia markalı kostüm giyecek.
20 kişilik tasarım ekibinin imza attığı kıyafeti, özellikle dans figürlerini daha rahat yapmak için seçtiğini belirten Hadise, dün kostümlü provada ilk kez kıyafetiyle objektiflerin karşısına geçti. İtalya’dan getirilen özel kumaşlarla hazırlanan kostümüne hareket katmak için altın kaplama bir kemer de takan Hadise’nin, kırmızı ayakkabıları ise swarovskli taşlarla daha gösterişli hale getirildi. Hadise’nin kıyafetine “modern çağın dansöz kostümü” benzetmesi yapıldı.

Erkek dansçısı etek giyecek

Gizia, vokalde ve danslarda yer alan kızlar için derin göğüs dekolteli tulumlar, yırtmaçlı şalvarlar hazırlarken, sahnedeki tek erkek dansçı için ise evaze formda bir etek tasarladı. Internetteki forumlarda Hadise’nin elbisesi beğenilmedi.

Haberin Devamı

Eurovision’a futbol karıştı!
ŞAMPİYONLAR Ligi’nde finalin kapısından dönen Chelsea’nin taraftarları, Barcelona’ya elenmelerinin tek sorumlusu olarak gördükleri maçın Norveçli hakemi Ovrebo’dan “intikam” almak için ilginç bir yönteme başvurdu. Londra ekibinin kızgın taraftarları, Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 56.’sı düzenlenecek olan Eurovision Şarkı Yarışması’nı Norveç’in kazanmaması için internette bir kampanya başlattılar. Taraftarlar, sadece İngiltere’deki taraftarları değil, organizasyonda yarışacak diğer ülkelerdeki kişileri de Norveç’e oy vermemeleri konusunda ikna etmeye çalışıyor.

Yazarlar