Sağlık Çatlamayın!

Çatlamayın!

18.09.2013 - 17:16 | Son Güncellenme:

Hamilelikte bebeğe verilen önem kadar annenin de kendine bakması gerekir..

Çatlamayın

Hamilelik döneminde cilde iyi bakılmalı ve önlem alınmalı ki geri dönülmez hatalar yapılmasın. Hamilelik her yönüyle dikkat ve bakım isteyen bir süreç. Sağlıklı bir bebek sahibi olmanın yanında, annenin de kendine özen göstermesi arzulanan ve gözardı edilmemesi gereken bir durum. Hamilelikte ve sonrasında anneleri en fazla üzen konuların başında ise fazla kilolarla birlikte çatlaklar geliyor.

Haberin Devamı

Çatlaklar genellikle karın, göğüs ve kalçalarda oluşur. Düzensiz kolajen ağı ve cilt elastin liflerinin zorlanması sonucunda ortaya çıkar. Bununla savaşmak için önlem almak önemlidir. Doğru cilt bakımı ürünlerini kullanarak kolajen ve elastin liflerinin kalitesini koruyup güçlendirebilirsiniz.

Bebeğinizi beklerken Elancly vücudunuzu güzel bir şekilde hazırlamanız için rehberlik ediyor.

Elancly Prevention Vergetures hamileliğin 3. ayından itibaren kullanılmalıdır.

Hamilelik dönemi boyunca oluşabilecek çatlaklar için üretilen Elancly Prevention Vergetures çatlamaya karşı cildin direncini 3.aydan itibaren arttırıyor. Elancly Prevention Vergetures’in içeriğinde bulunan yeniden yapılandırıcı kompleks ile kolajen liflerin yeniden yapılandırılması tetiklenirken, marine ektresi ile hücresel aktiviteyi canlandırarak cildin çatlamaya karşı direncini arttırıyor. Çatlakların önlenmesine ve yeni başlayan çatlakların görünümünün hafiflemesine yardımcı oluyor. Kremsi ve yağsız yapısı, hafif kokusu ile sizi nazikçe sarmalayacaktır. Basit ve hızla emilir, uyguladıktan sonra hemen giyinebilirsiniz. Aspir yağı ve deniz ekstreleriyle güçlendirilmiş, yeniden yapılandırıcı pro-vitamin B5 kompleksi ile zenginleştirilmiştir. Elancly Prevention Vergetures 3. aydan itibaren kullandığınızda cildin gerilmelere karşı direncini arttırır, böylece etkin bir şekilde çatlakların oluşumunu önler.

Haberin Devamı

Hamilelik boyunca günde 1 ya da 2 kere hafif bir masajla sürülür. Hamileliğin 3.’cü ayından itibaren doğumdan sonraki ilk aya kadar göbek ve kalçaya uygulanır.

Ayrıca ergenlik sırasında oluşan veya ani kilo değişimi sonucu oluşan çatlaklar için de uygundur.

Yazarlar