Stil Chanel Resort 2013 Koleksiyonu Reklam Kampanyası

Chanel Resort 2013 Koleksiyonu Reklam Kampanyası

05.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modanın en modern haliyle geçmişten ilham olmasına Karl Lagerfeld sayesinde tanık olmaya devam ediyoruz!

Chanel Resort 2013 Koleksiyonu Reklam Kampanyası

Chanel'in 2013 Resort koleksiyonunu kum saati silüetlerinde toplayan Karl Lagerfeld, kampanya konseptiyle ve tasarımlarıyla asil selamını veriyor. XVI. yüzyılın Fransız aristokrasisinden esinlenerek hazırlanan koleksiyon, Versay lüksünün modern yansımasını yeni çağa taşıyor. Son dönemlerde moda dünyasının ön plana çıkan modellerinden Saskia de Brauw ve Cara Delevingne'ın yer aldığı kampanya görsellerinde, kısa ceketler zarif bir etki yaratırken, kısacık fırfırlı etekler kışkırtıcı görünümü güçlendiriyor. Bütünlüğün detaylarda gizli olduğunu hatırlatan koleksiyon, çiçek nakışlarıyla, plili etekleriyle, tuvit ceketleriyle romantizmin doruklarına ulaşıyor. Chanel kadınlarına baştan çıkarıcı 'fame fatale' karakterli giysiler hazırlayan tasarımcı, 2013 Resort koleksiyonunda pastel tonlara ağırlık veriyor.

Haberin Devamı

Chanel Resort 2013 Koleksiyonu Reklam Kampanyası

Korse gibi son derece kadınsı ayrıntılara yeniden can veren Chanel 2013 Resort koleksiyonu, zenginliğin ve şaaşanın göz kamaştırıcılığını temsil ediyor. Fransa'nın Altınçağını odak noktasında tolayan ve hayranlığını sergileyen Karl, Rokoko'nun en çekici yanlarından danteli ve fırfırı büyüleyici bir şekilde biraraya getiriyor. Kısacık renkli peruklarla, deri pantolonlarla ve ceketlerle Rock 'n' Roll'un asi ruhunu da ekleyen tasarımcı, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Chanel'in başına geçtiğinden beri zirvede kalmaya devam eden Karl Lagerfeld, 2013 Resort kampanyasıyla hiç bitmeyecek merdivenlerin basamağından bir tanesini daha geride bırakıyor.


Yazarlar