Yaşam En sıcak haber

En sıcak haber

09.12.2009 - 02:03 | Son Güncellenme:

Çanakkale yolunda devrilen otobüsteki yaralılar arasında bulunan Anadolu Ajansı muhabiri Özçetin, yaralarından kanlar akarken kazayı görüntüledi

En sıcak haber

Yurdun çeşitli yerlerinde dün akşam saatlerine kadar meydana gelen kazalarda 9 kişi öldü, 92 kişi de yaralandı. En sıcak kaza haberi Çanakkale’den geldi. Kazalardan birinde Lapseki’den Çanakkale’ye giderken devrilen yolcu otobüsünde 39 kişi yaralandı.
Ayhan Gümüş (38) yönetimindeki otobüs Lapseki’den Çanakkale’ye gitmek üzere sabah 09.45’te yola çıktı. Lapseki-Çanakkale Karayolu’nun 20. kilometresindeki Yapıldakaltı mevkiinde, tansiyonu düştüğünü öne süren Gümüş, direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs, yaklaşık 10 metre yükseklikten fidanlığa uçtu. Yaralılardan, dördünün durumunun ağır olduğu belirtildi.
Yaralılar arasında bulunan Anadolu Ajansı Lapseki Yurt Muhabiri Ercan Özçetin, devrilen aracın içinden çıkar çıkmaz yaralarındaki kanları bile silmeden, kaza sonrası yaşananları fotoğrafladı ve haberini yazdırdı.

Hatalı sollama: 4 ölü
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde D-100 karayolu Yenibedir köyü yakınlarında 01.00 sıralarında Önder Gündüz (32) yönetimindeki otomobille Gürhan Yeni (25) yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler Gündüz ve Yeni ile yanlarında bulunan Ahmet Aysan Tanrınıan (41) ile Umut Kır (25) olay yerinde öldü.
Yurt genelinde meydana gelen diğer kazalarda da toplam 13 kişi yaşamını yitirirken, 79 kişi yaralandı. Kazalara bazı servis araçlarının da karıştığı ve yaralılarar arasında çok sayıda öğrencinin de bulunduğu öğrenildi.

Yazarlar