Aile Etkili anne-baba olma semineri

Etkili anne-baba olma semineri

09.04.2013 - 12:09 | Son Güncellenme:

Eskiden mi anne-baba olmak kolaydı, şimdi mi zor diye düşünmeyi bırakın hep beraber “daha iyi” olabilmek için harekete geçin. Gelişen Düşünceler Kulübü (GDK) Etkili Anne-Baba Olma Semineri ile sizleri bekliyor.

Etkili anne-baba olma semineri

Anne-baba olmak, bir aile olmak bu hayatta tadılacak en değerli deneyimlerden biri. Ama bu başımıza gelene kadar yaşadığımız hiçbir şeye de benzemediği için çoğunlukla, duvara toslamış gibi kalakaldığımız, belki de değişen dünyanın girdileriyle başka bir beklenti-ilişki ikilemine dönüşen ve baş edemediğimiz bir süreç. Eskiden mi anne-baba olmak kolaydı, şimdi mi zor diye düşünmeyi bırakın hep beraber “daha iyi” olabilmek için harekete geçin. Gelişen Düşünceler Kulübü (GDK) Etkili Anne-Baba Olma Semineri ile sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Ödüllü psikolog, Gordon Uluslararası Eğitim’in kurucusu ve üç kez Nobel Barış Ödülü Adayı olan Dr. Thomas Gordon tarafından oluşturulmuş olan ETKİLİ ANNE-BABA OLMA SEMİNER PROGRAMI (Gordon Institude-Parent Effectiveness Training) 1962 yılından beri uygulanıyor. Bu program aileler için pozitif disiplin yaklaşımını ve pozitif becerilerini geliştirmeye yönelik ilk eğitim olarak biliniyor. Aynı zamanda dünyada 43 ülkede bir milyonun üzerindeki aileye ulaşmış ve hayatlarını değiştirmiş olmanın da tecrübesini taşıyor. Çocuk ve ebeveyn arasındaki iletişimin aksayan yönlerini tespit etmek, farkındalığı arttırmak, etkisi kanıtlanmış bilimsel yöntemler olan becerileri ve çatışma çözme yöntemlerini ailelere ve çocuklara öğretmek bu programın tek hedefi.

Haberin Devamı

Ailelerin çocukları ile daha iyi diyalog geliştirme ve bu sayede mutlu bir aile yaşantısına sahip olmalarına katkısından dolayı dünyada en çok tercih edilen, 50 yıldır Amerika’da tüm dünyada uygulanan en ünlü ve yaygın Anne-Baba Eğitimi olan bu seminer hayatınıza yapacağınız en etkili yatırımlardan biri olacak. Ülkemizde Gordon Enstitüsü diplomalı tek psikolojik danışman ve eğitmen olan TANSU OSKAY’ın bizzat verdiği seminerin ana başlıkları şunlar:

‘Davranış Penceresi’ ile problemleri anlama ve yönetme

‘Aktif Dinleme’ ile çatışmasız, etkin, pozitif iletişim

‘Ben mesajı’ ile duygusal yakınlık kurarak ebeveyn iletişiminde başarıyı yakalamak

‘Gear shifting’ (Vites Değiştirme) – Etkin iletişimin olmazsa olmaz tekniği

‘Yöntem III’ ile demokratik yaklaşım

Çocuğuyla ilişkilerini geliştirecek felsefeyi ve pozitif iletişim becerisini, ödülsüz ve cezasız çocuk yetiştirme taktiklerini, kriz olmadan sorunları çözebilmenin yollarını öğrenmek isteyen her ebeveyne mutluluğun anahtarını veren seminere katılmak için GDK’nün kapısını mutlaka çalmalısınız.

ADRES: Gelişen Düşünceler Klübü, Cemil Topuzlu Cd. İş Bankası Blokları, F Blok K:1 D:2 Fenerbahçe Kadıköy / İstanbul

TELEFON: (216) 449 65 94

GÜN VE SAAT: 19.00-21.00 / 18 Nisan Perşembe, 2013

Haberin Devamı

ÜCRET: 110 TL

Yazarlar