Yaşam Farmasi 67. yılını kutladı

Farmasi 67. yılını kutladı

18.10.2017 - 10:53 | Son Güncellenme:

Farmasi, 67.yılını girişimcilerine ve yöneticilerine özel organize ettiği sürprizlerle dolu tatil programıyla kutladı!

Farmasi 67. yılını kutladı

Türkiye’nin %100 Türk sermayeli doğrudan satış şirketi Farmasi, 67.yılını girişimcilerine ve yöneticilerine özel organize ettiği sürprizlerle dolu tatil programıyla kutladı!

Haberin Devamı

Farmasi’nin 67.yılında başarıları ödüllendirmek için Antalya Cornelia Diamond Golf Resort & Spa’da organize edilen bu galada en başarılı ilk 3 girişimciye Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tuna tarafından görkemli bir şölenle çekleri verildi. Sürprizleri bitmeyen gecede 6 Farmasi direktörüne Mercedes-Benz marka otomobil verildi!

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Tuna; “Doğrudan satış sektörüne 7 yıl önce girdik ve her yıl katlanarak başarımız artıyor. O günden bugüne, özellikle kadınlarımız ve kaliteli ürünlerle yüksek kazanç sağlamayı hedefleyen herkes için geleceğe yönelik yatırımlar yaptık. Geldiğimiz noktada doğrudan satış sektöründe rakiplerimizden de pay alarak hızla büyüyoruz.” diyerek seneye 1 numara olmak için Farmasi girişimcilerinden söz aldı.

Haberin Devamı

Hoşgeldin kokteyliyle başlayan ve birkaç güne yayılan organizasyonda Dr. Ercüment Konur ile soru-cevap paneli yapılarak girişimcilerin ‘‘gıda takviyeleri’’ ile ilgili sorularına cevap bulundu. Yaşlanma karşıtı cilt bakımı sunan Dr. C. Tuna Age Reversist serisinin lansmanı yapılarak serinin içindeki botoks etkili krem için sahnede 15 dakikalık uygulama yapıldı ve sonuçları canlı bir şekilde görüldü. Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doçent Dr. Gülşah Gedik cilt yaşlanması ve cilt koruma yöntemleri üzerine bilgilerini aktarırken, Cem Özüak da ‘‘İletişim ile Satış Yapmak’’ konusunda eğitim verdi.

Görkemli organizasyonun sonunda Işın Karaca sahne aldı ve muhteşem performansıyla izleyenlere eğlenceli dolu dakikalar yaşattı.

Yazarlar