Stil Galeries LaFayette 2015’de İstanbul’da

Galeries LaFayette 2015’de İstanbul’da

29.04.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Paris’in, ünlü markalarının bir arada bulunduğu meşhur alışveriş merkezi Galeries LaFayette İstanbul’a geliyor. Fransa’nın en güzel alışveriş merkezlerinden biri olan LaFayette 2015 yılında İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Galeries LaFayette 2015’de İstanbul’da

İstanbul yavaş yavaş dünyanın da tanıdığı bir moda merkezi haline gelmeye başlıyor. Yapılan moda haftaları ve etkinlikleriyle bunu kanıtlıyor da. Bu gelişme ve yenilikler de şehrimizde olumlu gelişmelere sebep oluyor. İstanbul bu şekilde tanınmaya devam ediyor. Daha gelişmeye yeni yeni başlasa da, dünyadaki hatırı sayılır markalar, hemen İstanbul’a gelmeye ve burada kalmaya başladılar bile.

Haberin Devamı

Moda alanında kendini geliştiren şehrimizde, birçok ünlü mağaza zincirlerini görmek mümkün. Bunu gören ve farkına varan yeni mağaza zincirleri de şehrimize gelmeye devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de; Paris’in incisi Galerie LaFayette oluyor.

1893 yılında bir tuhafiyeci dükkanının içinde açılan mağaza günümüze kadar büyümeye devam etti. Paris’teki Art Nouveau tarzıyla baş döndüren mağazanın, İstanbul’da ki mimarisi çok merak ediliyor.

Gerek mimarisi gerekse dekorasyonlarıyla olsun, her daim şık ve alımlı gözüken bu mağaza; Dubai, Berlin ve Kazablanka’dan sonra İstanbul’da Çamlıca Boulevardi’de açılacak. Demsa grubunun bünyesinde açılacak olan mağaza zinciri için 2015’e kadar nasıl dayanacağız, bilemiyoruz.


Yazarlar