Yaşam Gasp mağduru olan taksici çete kurmuş

Gasp mağduru olan taksici çete kurmuş

26.03.2010 - 01:55 | Son Güncellenme:

Antalya’da son iki ay içerisinde üç taksici gaspı, üç market soygunu ve bir market sahibinin işyeri çıkışı gasp edilmesi olaylarının faili altı kişi yakalandı.

Gasp mağduru olan taksici çete kurmuş

11 Ocak’ta bir büfeye gelen kar maskeli ve silahlı gaspçılar, 2 bin TL para ve kasada bulunan kurusıkı tabancayı gasp etti. Aynı kişiler, 28 Ocak akşamı bindikleri taksinin sürücüsü, emekli polis memuru Osman Bostan’ın cep telefonu, ehliyet, maaş kartları ve 25 TL’sini aldı. Şüpheliler şubat ve mart aylarında da büfe ve taksicileri gasp etti. Duraklarda taksici gibi beklemeye ve akaryakıt istasyonlarında nöbet tutmaya başlayan polisin, şüpheli bulduğu bir kişinin fotoğrafını çekip gasp mağdurlarına göstermesi üzerine, şüphelilerden biri olduğu anlaşılan Fikret Uğur’un (40) çeteyi yönettiği belirlendi.
İstanbul’da taksicilik yaptığı sırada iki kez gaspa maruz kalınca bu işi bırakıp Antalya’da çete kurduğu belirlenen Uğur’un, İstanbul’da üç ayrı silahlı yağma suçundan arandığı kaydedildi. Polis, Uğur ile çetenin diğer üyelerini yakaladı.

Yazarlar