Editörün Seçtikleri Gliss Supreme Length Serisi

Gliss Supreme Length Serisi

12.04.2018 - 11:42 | Son Güncellenme:

Yeni Gliss Supreme Length Serisi ile elveda makas! Uzun saç aşıkları, yeni Gliss Supreme Length ile artık saçlarını kestirmek zorunda değil!

Gliss Supreme Length Serisi

Uzayan saç ekstra ilgi ve bakım ister, böylece zaman içerisinde gerçekleşecek yıpranmaları engelleyebilir ve saçlarımızı kestirmek zorunda kalmayız. Schwarzkopf’un lider saç bakım markası Gliss, şimdi uzun saçlar için özel olarak geliştirdiği yeni Supreme Length serisi ile “Elveda Makas” diyor.

Haberin Devamı

Yeni Gliss Supreme Length serisinin keratin serum ve mikro onarıcı yağlar içeren formülü uzun saçların ihtiyacı olan özel yoğun bakımı sağlamak için geliştirildi. Kökten uca beslenmiş, pürüzsüz, güçlü ve parlak, uzun saçlar için Gliss Supreme Length saçlarda oluşan yıpranmaları onarıyor. Saçları köklerindeki fazla yağdan arındırırken, içeriğindeki şakayık esansı ile saçlarınızda güzel bir koku bırakıyor. Şampuan, saç kremi, sıvı saç kremi ve maskeden oluşan Gliss Supreme Length serisi, uzun saçlar için 4 aşamada etkili bir bakım sunuyor.

Gliss Supreme Length Şampuan & Saç Kremi: Uzun saçlar için özel olarak geliştirilen bakım formülü, içeriğindeki mikro onarıcı yağlar ve keratin özü ile saçları, ağırlaştırmadan fazla yağlardan arındırıyor, bakım yaparken daha pürüzsüz, güçlü ve parlak, uzun saçlar için gereken bakımı sağlıyor. Elveda makas!

Haberin Devamı

Gliss Supreme Length Sıvı Saç Kremi: Uzun saçların daha kolay taranmasına ve anında parlaklık kazanmasına yardımcı oluyor. Özellikle yaz aylarında sahilde deniz ve güneşin etkileri ile savaşan uzun saç aşıkları için özel olarak geliştirildi. Elveda makas!

Gliss Supreme Length Maske: 2-3 günde bir duşta saçlarınıza uygulanan Supreme Length Saç Bakım Maskesi, yoğun bakım etkisi ile uzayan saçları yıpranmalara karşı onarıyor ve güçlendiriyor. Elveda makas!

Yazarlar