Stil Guess by Marciano

Guess by Marciano

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Gucci, Hunter & Gatti tarafından çekilen 2012 ilkbahar / yaz reklam kampanya fotoğrafları ile bizlere yine görsel bir ziyafet sunuyor!..

Guess by Marciano

Heidi Lindgren, Klara Wester ve Eugen Bauder modelliğinde havuz kenarında çekilen fotoğraflar görselleri, stilist Martina Nillson ‘ın elinden çıkmış. Gucci’ nin son derece şık kıyafetleriyle beraber kullanılan trendy aksesuarlar büyük boyutlarda tercih edilmiş.

Haberin Devamı

Guess by Marciano

Vücut hatlarını her zaman ön plana çıkarmasıyla ünlü marka hazırladığı, deri elbiseler, çiçek desenli uçuşan maxi elbiseler, yüksek topuklu sandaletler, çantalar, kemerler, küpeler, kolyeler, bilezikler, bacak dekolteli kumaşlar, hayvan motifli mayolar ve kısa ceketlerden oluşan koleksiyonu ile oldukça renkli ve feminen.

Guess by Marciano

Zekice yaratılmış formlar ve usta terzilik dendiğinde, akla ilk gelen moda atölyelerinden olan markanın, “Gucci by Marciano” isimli koleksiyon kapsamındakiegzotik kıyafetler, yaz mevsiminde hepimizin hayal ettiği gibi turuncu, mavi gibi göz alıcı renk ve formlarda hazırlanmış.

Guess by Marciano

Kromatik kompozisyonlu ve çiçek desenli elbiseler ile tercih eden kişilerin her zaman dikkat çekici olmalarını sağlayan Gucci, erkekleri de unutmadı ve onlar için de başlıca yaz renklerinden olan mavi ve beyaz başrollüğünde bir koleksiyon hazırladı. Kampanya görsellerinde pantolon, gömlek, ceket ve şortlarla gördüğümüz Eugen Bauder’ in özellikle, Paul Marciano kreattif direktörlüğünde giydiği ayakkabılara bayıldık.

Haberin Devamı

Guess by Marciano

Sizleri, yıllar boyu , yarattığı farklı tarzlarıyla, kusursuz şıklık vaat eden Gucci’nin, yeni sezon kampanya videosuyla başbşa bırakıyoruz!..

Yazı; Selin Çetinkaya 

Yazarlar