Yaşam Hayatımızda çok özel bir yere sahip olan annelerimiz için ücretsiz Yoga seansımıza davetlisiniz!

Hayatımızda çok özel bir yere sahip olan annelerimiz için ücretsiz Yoga seansımıza davetlisiniz!

07.05.2021 - 17:45 | Son Güncellenme:

Yüz Yogası ve Facelift Masaj eğitmenimiz Gamze Günay uzun yıllar cilt bakımı ve makyaj üzerine bloggerlık yaptıktan sonra Yüz Yogası ile 9 yıl önce tanışmıştır. Gamze bu süre zarfında yüz egzersizlerini bir fiil yapmış olup, 2019 yılında ise sertifikasyon programına katılarak eğitmen olmuştur. Ardından yüz anatomisine dair eğitimler alarak Yüz Yogası eğitimini kasları tanıyarak pekiştirmiştir. Hali hazırda Kazakistan Face masaj okuluna kayıtlı olup eğitimi hala devam etmektedir.

Hayatımızda çok özel bir yere sahip olan annelerimiz için ücretsiz Yoga seansımıza davetlisiniz

Yüz yogası, yüzümüzde bulunan kasları aktif ve doğru şekilde çalıştırarak yüzümüzde lifting etkisi yaratmayı amaçlayan ve  cildimizde bulunan ince kırışıklık ve sarkmaların önüne geçilmesi adına yapılan kas egzersizlerine verilen isimdir. Face lift masajı yüz boyun dekolte bölgesindeki tüm kas gruplarını çalıştırır ve rahatlatır. Kollajeni tetikleyerek daha taze bir cilde kavuşmamızı sağlar. Aktif lenfatik drenajdan kaynaklanan ödemin giderilmesi ve kan dolaşımını hızlandırarak ciltte canlı görünüm en belirgin sonuçlarıdır. Temel amacı yüzde lifting etkisi yaratmaktır.

Haberin Devamı

Yüz yogası ve masajın başlıca faydaları; Cilt sıkılığımızı geliştirir ve tüm lenfatik sisteminizi aktive eder. Göz altındaki şişlik ve siyah halkalarla savaşır. Kan akışını aktif hale getirerek ve düzenli yapıldığında enflamasyonu ortadan kaldırabilir. İnce kırışıklıklar ile savaşarak sarkık cildi toparlamaya yardımcıdır. Gıdıyı ve ödemi azaltarak yüz kaslarını forma sokar. Kusurları önler ,yüzünüzü yorgun ve gergin gösteren ifadeyi azaltır. Rutininizdeki tutarlılık dikkate değer sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir. Yüz kaslarını kamçılar ve ince kırışıkıkları azaltır. Yüz hatlarının restorasyonubu yapar, yüz hacminin ve doku kalitesinin  arttırılmasına yardımcıdır. Nazolabial kıvrımların derinliğini azaltarak mimik kırışıklıkların derinliğinin azalmasına ve ince mimik kırışıklıkların giderilmesini sağlar. Artmış kolajen üretimi ve elastin liflerinin uyarılmasından masajın rahatlatıcı etkisiyle Psiko-duygusal durumunun ve ruh halinin iyileştirilmesine katkı sağlar.

Haberin Devamı

Hayatımızda çok özel bir yere sahip olan annelerimiz için ücretsiz Yoga seansımıza davetlisiniz

18 yaşından itibaren her yaştan insan yüz yogası yapabilir , hiçbir sakıncası yoktur. Yüz yogasını günün her saatinde herhangi bir zaman kısıtı olmadan uygulayabilirsiniz. Müsait olduğunuz her zaman diliminde örneğin evde arabada iş yerinde vb. her yerde yapabilirsiniz. Sabahları aynada bizi istemediğimiz bir görüntüler karşılayabilir: gözlerin altındaki koyu halkalar, kuru ve mat bir cilt, ince çizgiler, elastiklik kaybı ve stres çizgileri. Cildimiz yorgunken asla sır saklayamaz! Uykusuzluk problemi olan, uykusunu tam almayan kişilerin ciltlerinin yenilenme hızının daha az olduğunu bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır. Uyandığımız zaman yüzümüzü temizledikten sonra yüzümüzün gün içinde daha canlı görünmesini desteklemek adına face lift masajını yapabiliriz. Makyaj yapmadan önce makyajın yüzümüzde çok daha iyi durması için makyaj öncesi yuz yogası ve face lift masaj yapılabilir. Sporunuza başlamadan önce face lift masaj yaparak nasıl vücudumuzu ısınarak spora hazırlıyorsak yüzünüze de aynı şekilde hazırlayabilirsiniz. Uyku cildimizin kendini onarması için olmazsa olmazdır, birkaç masaj ve yoga tekniği uygulayarak uykunuzdan çok daha fazla verim alabilir ve cildinize istediği onarımı daha kısa sürede sağlayabilirsiniz. Kaliteli bir uyku vücudun bağışıklık ve psikolojik sisteminin yenilenmesini ve kuvvetlenmesini sağlar. Bu yüzden gece uykusuna güzellik uykusu denir!

Haberin Devamı

Siz de Yüz Yogası deneyimini yaşamak isterseniz hepinizi Ücretsiz Seansımıza bekliyoruz! Seansa katılım için, www.iyinsan.com üzerinden üye olup seansa kayıt olabilirsiniz!

 

Yazarlar