Stil Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 3. Gün | Özgür Masur Defilesi ve Backstage'i

Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 3. Gün | Özgür Masur Defilesi ve Backstage'i

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

IFW’de 3. günün, 3. defilesi ÖZGÜR MASUR imzalıydı. Defile, tasarımcının koleksiyonunun tanıtıldığı Mehmet Turgut işbirliğiyle hazırlanan kısa bir tanıtım videosuyla başladı...

Istanbul Fashion Week Ağustos 2010 - 3. Gün | Özgür Masur Defilesi ve Backstagei

IFW’de 3. günün, 3. defilesi ÖZGÜR MASUR imzalıydı. Defile, tasarımcının koleksiyonunun tanıtıldığı Mehmet Turgut işbirliğiyle hazırlanan kısa bir tanıtım videosuyla başladı.Tasarımcının, koleksiyonunda Masur’un çizgisini yansıtan eflatun, krem, toz pembe gibi pastel renklerin yanı sıra, siyah ve fuşya gibi renklere de yer verdiği gözlendi.

Haberin Devamı

Kat kat tülden, uçuş uçuş prenses elbiseleriyle, vücudu saran, tül drapeli mini elbiseler podyumda birlikte boy gösterdi. Koleksiyonda, ayrıca tasarımcının imzası niteliğindeki geometrik kumaş katlamalarıyla, tasarımcının oldukça sık kullandığı organik şekillere de yer verilmişti.

Defilenin ilk bölümünde romantik bir hava hakimken, ikinci bölümünde siyah ve fuşyanın devreye girmesiyle, rock chic bir imaj yaratılmıştı.IFW’de 3. günün, 3. defilesi ÖZGÜR MASUR imzalıydı. Defile, tasarımcının koleksiyonunun tanıtıldığı Mehmet Turgut işbirliğiyle hazırlanan kısa bir tanıtım videosuyla başladı. 

Yer; İTÜ Taşkışla 

Yazarlar