Genel Sağlık İşte Basur (Hemoroid) hastalığından kurtulmanın yolu: Bontavi!

İşte Basur (Hemoroid) hastalığından kurtulmanın yolu: Bontavi!

15.06.2010 - 14:58 | Son Güncellenme:

Hemoroid ( basur ) için bitkisel çözüm...

İşte Basur (Hemoroid) hastalığından kurtulmanın yolu: Bontavi

Hemoroid nedir?

Hemoroid katı ve dengesiz beslenmenin sonucu olarak anüsteki damarların genişlemesiyle meydana gelir ve sonucunda dışkıda kanlanma, makat bölgesinde basur memeleri gibi hemoroid belirtileri görülmeye başlar.



Gebelik döneminde görülen hemoroid problemi; genetik yatkınlık ve yanlış beslenme tercihi gibi sebeplerle her yaşta ve her cinsiyette görülmektedir.

Hemoroid tedavisi
Hemoroid probleminin ileri safhalarında kişinin yaşamı olumsuz etkilenir. Doktorlar bu problemden kurtulmak için hemoroid ameliyatı önerir. Başlangıç dönemlerinde ise hemoroidden kurtulmak için beslenme şeklinizi tamamen değiştirmeniz gerekilidir. Başlangıçta bol lifli bir diyet önerilir. Fakat bu diyeti hayat boyu uygulamak mümkün değildir.



Bontavi hemoroide bitkisel tedavi yöntemi sunuyor. Tamamen bitkisel formülüyle hemoroid probleminden ağrısız, ve acısız kurtulmanızı sağlayan Bontavi ile günden güne rahatlayacaksınız... Günde üç kere kullanacağınız Bontavi Bitkisel Karışım hemoroid oluşumunu önler ve düzenli kullanımda oluşmuş basur memelerini yok eder.




Hemoroid kapsülü kullanım bilgileri
Bontavi, bitkisel içeriğiyle sindirim sisteminizi düzenler. Yoğun lif takviyesi ile sürekli kabızlık çekenlerde, kronik kabızlık problemi olanlarda ilk günden itibaren etkili olur.
Hemoroid problemine etkili bitkisel çözüm olan Bontavi anüsteki toplar damarların genişlemesini önler. Böylece dışkılamadaki kanlanmayı, anüsteki ağrı ve yanmayı ortadan kaldırır. Bitkisel formülüyle uzun zamandır beklediğiniz rahatlığı verir.

Bontavi ile hemoroid tedavisi için tıklayın!




Bontavi ile artık her istediğinizi gönül rahatlığı ile yiyebileceksiniz. Bütün gününüzü tuvalette acı çekerek geçirmeyeceksiniz...

Hemoroide bitkisel tedavi Bontavi ile yaşam kalitenizi tekrar yükselteceksiniz...
3 saatte teslimat ve kapıda ödeme avantajını kaçırmayın. Tıklayın siparişinizi verin, kapınıza 3 saatte gelsin.




Daha detaylı bilgi için 7/24 aktif sipariş hattı 0 216 528 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazarlar