Stil Jennifer Lawrence Miss Dior Yüzü

Jennifer Lawrence Miss Dior Yüzü

18.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının “ünlü” markaları yeni sezon reklam kampanyaları için “ünlü” kadın ve erkekler konusunda sıkı bir rekabet içindeler. Çalışmaları sonucunda her markanın hiç kuşkusuz mükemmele ulaşma çabası yatsınamayacak ölçüde titizliğe dayanıyor.

Jennifer Lawrence Miss Dior Yüzü

Mükemmeliyetçi çalışmaları ve fikirleriyle her daim kadrajımızda olan modaevlerinden Dior, Miss Dior çantalarının reklam kampanyası için The Hunger Games serisinde rol alan genç oyuncu Jennifer Lawrence’la yoluna devam etmeye hazırlanıyor. Raff Simons’un kreatif direktör olarak Dior’un başına geçmesinden sonra tehlikeli olarak değerlendirilen bu seçim, bakalım Dior markasının imajında nasıl bir farklılığın doğmasına sebep olacak? Raf Simons’un transferiyle yenilenen Dior, temkinli seçimler yaptığı kadar, yeniliklere de açık olduğunu, yeni yapılacak kampanya çekimiyle tüm dünyaya yeniden daha kanıtlamak ister gözüküyor.

Haberin Devamı

Jennifer Lawrance için hazırlanacak reklam kampanyasının her detayı elbette oldukça merak konusu oldu. Ancak, elbette herkesin en merak ettiği Miss Dior kampanyası çekimleri için kamera arkasına kim geçecek? Geçtiğimiz sezon yapılan çalışmada sinema dünyasının iddaalı isimlerinden Mila Kunis, Mario Sorrenti objektifine poz vermişti. Heyecanlı bekleyişin yakında son bulacağından şüphemiz yok lakin, modaseverler sabırsızlıkla sonucu bekliyor.


Yazarlar