Yaşam Kamyon kaydı Berkay ÖLDÜ!

Kamyon kaydı Berkay ÖLDÜ!

10.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de elektrik direklerinin değiştirilmesinde kullanılan kamyon, kayarak bir otomobili ezdi. Otomobildeki baba son anda kurtuldu, 8 yaşındaki oğlu Berkay ise babası kadar şanslı değildi

Kamyon kaydı Berkay ÖLDÜ

İzmir’in Bayraklı ilçesi Gümüşpala semtinde, sokaktaki elektrik direklerinin değiştirildiği sırada kontrolden çıkan kamyon yokuş aşağı kayarak bir otomobile çarptı. Otomobildeki Servet İnan son anda kendisini yola atıp kurtuldu, 8 yaşındaki oğlu Berkay ise sıkışarak can verdi.
Gümüşpala’da dün TEDAŞ ekibi eski elektrik direklerini değiştirmeye başladı. Yokuş aşağı demir ayaklar üzerinde tekerlekleri havada duran Aydın Acar (23) yönetimindeki 35 2009 121 plakalı kamyonun dengesi, üzerindeki yeni direkler alınırken bozuldu. Kontrolden çıkıp yokuş aşağı kayan kamyon, Acar’ın çabalarına rağmen sokakta duran 35 TY 154 plakalı otomobile çarptı. Otomobilde bulunan ve hastanede tedavi gören yakınının yanına gitmeye hazırlanan Servet İnan, ön koltukta oturan oğlu Berkay’ı kurtaramayınca kendisini son anda yola attı. Bu sırada önündeki otomobili metrelerce sürükledikten sonra bir evin bahçe duvarına çarparak duran kamyonun altında metal yığınına dönen araç alev aldı. İtfaiyenin söndürdüğü otomobildeki 2’inci sınıf öğrencisi Berkay, sıkışarak can verdi. Acar gözaltına alınırken, baba İnan ile yakınları sinir krizi geçirdi.

Yazarlar