Yaşam Kirpik Lifting Nasıl Bozulur? Kirpik Liftingi Nasıl Silinir?

Kirpik Lifting Nasıl Bozulur? Kirpik Liftingi Nasıl Silinir?

02.06.2021 - 13:49 | Son Güncellenme:

Makyaja fazla vakit ayırmak istemeyen kişilerin başlıca tercihi kalıcı makyajdır. Kalıcı makyaj ile hem doğal hem de her an bakımlı görünmek mümkündür. Kirpiklere uygulanan lifting işlemi sayesinde de her an rimel sürmüş gibi uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Fakat bazı durumlarda bu işlemi silmek isteyebilirsiniz. Kirpik lifting nasıl bozulur? Nasıl silinir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Kirpik Lifting Nasıl Bozulur Kirpik Liftingi Nasıl Silinir

Kirpik lifting işlemi, kirpik perması olarak da bilinir. Lifting işlemi sayesinde kirpikler dolgun, uzun ve kıvrık bir görünüme sahip olur. Ancak olası bir yanlış işleme karşı kirpik liftingin nasıl bozulacağını bilmekte fayda vardır.

Kirpik Lifting Nasıl Bozulur?

Kirpik lifting işlemi, özellikle son zamanlarda oldukça popüler olan güzellik sırlarından biridir. Kirpik lifting uygulaması sayesinde kirpiklerde her an rimel varmış hatta takma kirpik etkisi görülür. Ancak bazen hatalı ve kötü görünüme sahip işlemlerde uygulanabilmektedir.

Bu durumda kirpik liftingi gerçekleştiren uzmandan bilgi istenebilir. Ayrıca lifting işlemi 2-3 ay arasında kendiliğinden kaybolur. Eğer daha önce bozulmasını istiyorsanız kirpiklerinize zarar vermeyecek şekilde buhar işlemi uygulayarak nazikçe temizleyebilirsiniz. Bu işlemi haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.

Kirpik Liftingi Nasıl Silinir?

Kirpik liftingi silmek biraz zahmetli bir iştir. Çünkü kalıcı makyaj grubuna girmesinden dolayı kolay silinmemektedir. Fakat her gece uygulayacağınız yoğun yağ bazlı makyaj temizleyiciler liftingi silmenize yardımcı olacaktır. Pamuğa dökeceğiniz makyaj temizleyici ile her gece yatmadan kiriklerinizi nazikçe ovalayın.

 

Yazarlar