Editörün Seçtikleri Kısaparmak'ın karnesi "Pekiyi"

Kısaparmak'ın karnesi "Pekiyi"

19.05.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kısaparmak'ın karnesi "Pekiyi"

Kısaparmakın karnesi Pekiyi

ÜNİVERSİTE adayları, Fatih Kısaparmak'la stres attı. Final Dergisi Dershanelerinin Adana'daki "1. Gençlik Şöleni"nde konser veren Fatih Kısaparmak'ı, 10 bin civarında öğrenci ve veli izledi.
Ünlü sanatçı, Anfi Tiyatro'da kendisini izlemeye gelenlere sahnede kaldığı 1.5 saat boyunca müzik ziyafeti çekti. Kısaparmak, Final Dershanesi öğretmenleri şarkıcılıkta 10. yılı geride bırakan Kısaparmak'a sürpriz yaparak, bir karne hazırladı. Sanatçı, öğretmenlerin; Türkçe, müzik, aruz vezni, nota bilgisi, şan eğitimi, sosyal bilgiler, hayat bilgisi, enstrüman bilgisi, ahlak bilgisi, iş eğitimi, bestecilik, söz yazarlığı, yorumculuk, halka saygı, Anadolu sevgisi, dürüstlük, vefa, tevazu ve dayanışma derslerinden 10, "ilkelerden taviz" dersinden ise "0" verdiği karneyi dershanenin Genel Müdürü Şevket Ertem'in elinden aldı.
Bu arada Fatih Kısaparmak, konserini bozkurt işareti yaparak, "Bozkurtlar Ölmez" sloganı atan gençlere sert çıktı. Slogan atan 100 kadar gencin yanına giderek, "Konserlerimde siyasi slogan attırmam. Biz burada siyaset değil, müzik yapıyoruz. Hangi görüş ve takımın taraftarı olursanız olun, beni elele vererek ve `Türkiye' diyerek izleyin" diyerek, susturdu. Ülkücü gençler, konser boyunca bozkurt işareti yapmayı sürdürdü ama slogan atmadı.
Üniversite 1. basamak sınavında Türkiye beşincisi çıkaran dershanenin yöneticileri, ÖYS'ye yoğun bir tempoyla hazırlanan öğrenciler ve onlara ders veren öğretmenler ile ailelerine stresten uzak bir gün yaşatmak için böyle bir şölen düzenlediklerini söyledi. Öğrenci, öğretmen ve veliler bu anlamlı konseri, dershanenin davetlisi olarak hiçbir ücret ödemeden izledi.

Yazarlar