Yaşam Küllü Cila Nasıl Yapılır? Saç Küllü Sarı Renge Nasıl Boyanır?

Küllü Cila Nasıl Yapılır? Saç Küllü Sarı Renge Nasıl Boyanır?

08.06.2021 - 14:17 | Son Güncellenme:

Son dönemlerde özellikte küllü sarı saç modelleri oldukça popüler hale geldi. Üstelik bunu bireysel olarak evde kolayca hazırlamak mümkündür. Peki küllü cila nasıl yapılır? Saç küllü sarı renge nasıl boyanır? İşte bu konu üzerine merak edilen bilgiler.

Küllü Cila Nasıl Yapılır Saç Küllü Sarı Renge Nasıl Boyanır

Özellikle açık sarı renk tonlarıyla küllü sarı saçlar oldukça güzel bir görünüm sunuyor. Bu konuda değişik tonları üzerinden renk elde etme imkanı vermesi ile beraber, küllü cila nasıl yapılacağı da merak ediliyor.

Küllü Cila Nasıl Yapılır?

Küllü cila yapabilmek için buna uygun renk boyalarının kullanılması gerekmektedir. Günümüzde özellikle her saç rengine uyum sağlayacak farklı markalar ışığı altında ürünler bulunuyor. Aynı zamanda hangi tonlar isteniyorsa buna göre tercih gerçekleştirilmelidir. Bu tercihi üzerinden arzu edilen renk tonu öncelikle yakalanmalıdır. Mutlaka eğer koyu renk bir saç var ise, o saç öncelikle diğer renkler üzerinden açılmalıdır. Aksi takdirde istenilen küllü cila rengi yakalamak kolay değil.

Saç Küllü Sarı Renge Nasıl Boyanır?

Siyah, kestane ve kahverengi tonlarında saçlara sahip olan kişiler öncelikle aşamalı olarak saç rengini açmalıdır. Zira koyu renklerde küllüm renk uygulaması tutmaz. Daha sonra orta ve dip kısımlara küllü sarı rengi uygulamak suretiyle, 25 dakika kadar beklenmelidir. Ancak eğer saçlar doğuştan sarı renk ise, o zaman bunu yapmaya gerek yok. Mutlaka kutunun üzerinde yazan formül ve aşamalara uygun şekilde, saç boyasını kullanmak en önemli hususlardan biridir.

 

Yazarlar