Stil Kylie Minogue Book

Kylie Minogue Book

21.12.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kylie Minogue’u tanımayan, bilmeyen sanıyoruz ki yoktur.Kendisi müzik dünyasının sevimli, minyon ve seksi kadını. Biz onu yaptığı şarkıları ve seksi danslarıyla oluşan klipleriyle tanısak da; kendisi kariyerine dizilerle başlamıştır.

Kylie Minogue Book

Avusturalya’lı şarkıcı Kylie Minogue’a hayranlığımız ‘Can’t Get You Out Of My Head’ şarkısıyla tavan yapıyor.O klipteki beyaz elbiseyi de unutmak mümkün değil.O yıllarda büyük olay yapmıştı hatta herkes o elbiseye benzer tarzda parçalar giymeye bile başlamıştı.

Haberin Devamı

Kylie Minogue uzun yıllar modacılarla çalıştı,onlarla beraber çok güzel işlere imza attı.Artık sonunda bu tecrübeleri ve olayları bir kitapta topluyor.Kitapta 25 yıllık kariyeri yer alıyor.Jean Paul Gaultier’den tutunda John Galiano’ya kadar bir çok ünlü isim bu kitapta yerlerini alıyor.

Kylie Minogue Book

Kylie/Fashion adlı bu kitap; şarkıcının müzik sektöründe bir çeyrek yüzyıla ulaşma kutlamalarının bir parçası.Kylie bu kitap için ‘Kitapta moda dünyasının tepesindeki isimlerle olan ilişkimin size bir sunumu.’ dediği kitapta; Minogue’un hem sahnede hem de video kliplerinde giydiği bir çok kıyafet yer alacak.Tabi herkesin hayran olduğu klipteki beyaz tulumda…

Kylie/Fashion Thames & Hudson yayınevinden, 19 Kasım’da çıkıyor.


Yazarlar