Stil Marc Jacobs New York'ta

Marc Jacobs New York'ta

17.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Farklı tarzdaki parçaları biraraya getirmeyi seven Marc Jacobs, New York Moda Haftası’nda sunduğu yeni koleksiyonu ile bu sezon içinde daha çok giyilebilir ve yalın parçaların olduğu bir defile ile bizleri karşıladı!..

Marc Jacobs New Yorkta

Klasik bir gardırop ile Salt’n’Pepa gangester temasının birarada kullanıldığı koleksiyon; lazer kesimli deriler, ışıltılı üstler ve etekler, salaş görünümlü kruvaze kürk mantolar, grungy pantolonlar, kıvrımlı deri elbiseler, büyük boy kürklü şapkalar, gösterişten uzak sweater ve kadife elbiseler ve kabarık eteklerden oluşuyor.

Haberin Devamı

Marc Jacobs New Yorkta

Kombinleri tamamlamak için hazırlanan, metalik pembe rengindeki ayakkabılar, punky botlar, deri kemerler, sarı alışveriş çantaları ve göz alıcı renklerdeki şapkaları gördüğümüz defil, asker tarzı dokunuşlarla erkeksi bir görünüm elde etse de, feminen ceketlerin kullanılması bir karmaşıklık yaratmış.

Marc Jacobs New Yorkta

Çiçekli desenlerden çizgilililere kadar farklı baskı desenlerini hazırlayan Jacobs, fuşya, bordo, mor, sarı, siyah, altın rengi, gri, kahverengi, kırmızı ve safirden oluşan koleksiyonunu, farklı anlamlar içeren renkleri de kullanarak, 1920’lerin kuralcı giyim stili ile 1990’ların parlaklığını kullanarak, birkaç tarzdan oluşan bir imaj elde etmesini sağlamış.

Marc Jacobs New Yorkta

Birbirine taban tabana zıt olan kavramları koleksiyonunda sunan Marc Jacobs, 2012 sonbaharı için hazırladığı, Marc by Marc Jacobs koleksiyonu ile kafamızı karıştırsa da, kendisine hayran bırakmayı başardı!..

Haberin Devamı

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya

Yazarlar