Yaşam Milli güreşçi Çakır tecavüzden tutuklandı

Milli güreşçi Çakır tecavüzden tutuklandı

07.07.2008 - 01:45 | Son Güncellenme:

Milli güreşçi Recep Çakır, ormanda tecavüze kalkıştığı G.C.’nin bekâretini bozduğu gerekçesiyle tutuklandı. Çakır, G.C.’yi 6 yıldır tanıdığını iddia ederek, “Bu kızı seviyorum, aşk yaşıyoruz” dedi

Milli güreşçi Çakır tecavüzden tutuklandı

Kırkpınar’da başpehlivanlık için güreşen, geçen yıl Hindistan’da yapılan Ordulararası Askeri Olimpiyatlar’da dünya üçüncüsü olan milli güreşçi Recep Çakır, ormana kaçırıp tecavüze kalkıştığı 23 yaşındaki G.C.’nin bekâretini bozduğu gerekçesiyle tutuklandı.
İddiaya göre, Recep Çakır memleketi Korkuteli ilçesinde gördüğü Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Sekterlik Bölümü mezunu G.C.’ye âşık oldu. İki yıllık yükseköğrenimi tamamlayan ancak çalışmayan G.C., annesi Semra C. ile geçen 2 Haziran günü yeni yaptırdıkları evin mutfağına fayans beğenmek için çarşıya çıktı.
Milli güreşçi Çakır, yeğeni Emin Toksöz ve arkadaşı Mehmet Hanedan ile G.C.’yi takip edip, annesinin yanından 07 GB 938 plakalı araca bindirerek kaçırdı. Takip edilebileceklerini hesaplayan 3 arkadaş, ilçe çıkışında Osman Şefik Delioğlu’nun kullandığı başka bir otomobile geçti.
Saklıkent dağ yoluna giren aracın lastiği patladı. Recep Çakır kızı araçtan indirip yeğeni Emin Toksöz ile birlikte ormana sürükledi. Toksöz direnen G.C.’nin kollarından tutarken, milli güreşçi Recep Çakır tecavüze kalkıştı. Ereksiyon olamayan güreşçi, G.C.’nin bekâretini bozdu. G.C.’yi yolda bırakıp Korkuteli’ne dönen milli güreşçi, genç kızın şikâyetçi olması üzerine kısa süre sonra jandarma tarafından yakalandı.

Babaya “Oldu o iş” telefonu
İfadesinde olay anını anlatırken sinir krizi geçiren G.C., şunları söyledi:
“Tam kurtuldum derken, kızlığımı bozdu. Ben acı içinde bağırırken tekrar pantolonumu yukarı çekip ellerini sildi ve cep telefonu ile babasını arayarak ‘Oldu baba o iş. Tamamdır merak etme’ dedi. Bir süre ‘amirim’ dediği birileriyle görüştü ve beni yol kenarına çıkaracağını, almalarını söyledi. Daha sonra jandarma geldi   ve beni yol kenarından aldı.

‘Erkekliğim uyanmadı’
Güreşçi Recep Çakır ise G.C.’yi 6 yıldır tanıdığını iddia ederek, “Bu kızı seviyorum, aşk yaşıyoruz. Ancak ailesi benimle evlenmesine izin vermedi. Bu yüzden ormanda birlikte olmak istedik, ancak benim erkekliğim uyanmadı. Bu yüzden parmağımla o işi yaptık” dedi.
Recep Çakır’ın kendisi gibi güreşçi olan ve kendisini yetiştiren babası Ramazan Çakır ise hiçbir şeyden haberi olmadığını iddia etti.
Recep Çakır ile olaya karışan yeğeni Emin Toksöz, arkadaşı Mehmet Hanedan, şoförü Osman Şefik Delioğlu ve Çakır’a yardım ettiği ileri sürülen merkeze bağlı Duraliler Köyü muhtarı Atilla Zeybek tutuklanarak cezaevine konuldu. Ağır bir travma geçiren G.C. ise psikolojik tedaviye alındı.

Yazarlar