Sağlık Miracle Spa ile kendinizi yenileyin!

Miracle Spa ile kendinizi yenileyin!

09.04.2013 - 10:36 | Son Güncellenme:

Miracle Istanbul Asia Otel, “Spa&Wellness” ile İstanbul’daki spa anlayışına farklı ve egzotik bir anlayış getiriyor.

Miracle Spa ile kendinizi yenileyin

Türk hamamı, sauna keyfi ve buhar banyosu olanaklarının bir arada sunulduğu “Miracle Spa&Wellness Center” ile kendinizi yenilemeniz için yeni bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Miracle Spa&Wellness Center’da, çiftlere ve bireylere özel olarak tasarlanmış terapi odaları, Miracle’ın rahatlatıcı özelliğine uygun olarak dekore edilmiş geleneksel Türk Hamamı, buhar odaları ve jakuziler, aromaterapi buhar banyosu, Fin saunası, kar çeşmesi günümüz şartlarında spa terapileri için yaratılan kuru yüzdürme tekniği, konsept sauna ve buhar odaları, mistik manikür – pedikür deneyimi, cilt bakımları, buhar ritüelleri, özel bakımlar gibi çok keyifli seçenekler bulunuyor.

Miracle Spa&Welness Center ile bedensel ve ruhsal rahatlığa ulaşmanın gizemini keşfedin.

Miracle of Sultan’s Hammam ile kese – köpük masajının rahatlatıcı etkisine kendinizi bırakıp, pürüzsüz bir cilde kavuşacak ve günün stresinden kolayca uzaklaşacaksınız. Ayrıca, Bali masajından klasik İsveç masajına, derin Asya masajından ayak refleks masajına, anti-selülit masajından sıcak taş terapisine kadar birçok masaj seçeneğinin yanı sıra ihtiyaç ve isteklere göre “kişiye özel” hazırlanan seanslarla teninizi ve ruhunuzu buhar, su, yosun, koku ve yağların sihrine de kendinizi bırakabilirsiniz.

Haberin Devamı

Miracle Spa&Welness Center’da üyelik kampanya ve fiyatları

Miracle Istanbul Asia Otel Spa&Welness Center’da masaj fiyatları 110 -280 TL arasında, bakım, terapi fiyatları ise 100- 330 TL arasında değişiklik gösteriyor.

3 aylık üyelik 720 TL, 6 aylık üyelik 1200 TL ve 1 senelik üyelik bedeli ise 2000 TL. Senelik üyelere ise 1 adet Bali Masajı hediye ediliyor. Ayrıca üyelere masaj ve bakımda yüzde 20, yiyecek-içecek ve konaklama fiyatları üzerinden de yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Rezervasyon için; Tel: 0 (216) 510 04 04

Yazarlar