Stil Miss Dior 2012 İlkbahar-Yaz Çanta Koleksiyonu

Miss Dior 2012 İlkbahar-Yaz Çanta Koleksiyonu

20.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasındaki markaların ünlüler ile olan en yeni çalışmalarından biri de Christian Dior'un oldu. Mila Kunis, bu kez ünlü Fransız moda evinin ikinci kampanyası olan 'Mila Kunis Loves the Paparazzi' ile karşımıza çıkıyor.

Miss Dior 2012 İlkbahar-Yaz Çanta Koleksiyonu

Black Swan filmindeki performansından bu yana popülerliği daha da artan Mila, Dior 'la olan işbirliği sonucunda başarılarına bir yenisini daha eklemiş oluyor. Miss Dior'un çanta koleksiyonu için kabarık saçlarıyla ve muhafazakar - klasik elbisesiyle 50'li yılların Hollywood'unu yansıtan genç aktris, dikkat çeken pozlar veriyor. Mairo Sorrenti tarafından siyah-beyaz fotoğraflanan kampanyanın görselleri Los Angeles'ta çekilerek, şehirli kadın havasının da yansıtılmasını sağlıyor. Mila kampanya için bile olsa, kamera karşısına çıkmayı ve paparazilerin objektiflerine yakalanmayı seven genç kadın rolünun kendisine ne kadar aykırı olduğunu belirtse de, bir çok ünlünün bunu yapmaktan hoşlandığını biliyoruz.

Haberin Devamı

Miss Dior 2012 İlkbahar-Yaz Çanta Koleksiyonu

Dior'un yüzü seçildiğinden beri moda dünyası, Mila'nın performansı oldukça olumlu karşılamış olacak, kampanya çekimleri Dior'un gerçekliğini yani "lüksü" yansıtıyor. Dior'un kampanya yüzü olarak her yıl seçtiği kişilerin elbette güzel olduklarını biliyoruz ancak, marka için bir diğer önemli olan detaysa "çekici" bir ifadeye sahip olmak. Mila bazı kitlelere göre "çekici" olmayı başaramasa da Dior'un kampanyası için seçilmiş olması kariyerinde daha çok yeni olan genç kadın için durdurulamayacak bir yükselişin kapılarını açabilir. Gelecek  gönemlerde Dior'un doğal güzelliğe sahip aktrislerle çalışmalarına devam edeceğini, Mila Kunis'le olan birlikteliğinden de anlayabiliyoruz. 

Miss Dior 2012 İlkbahar-Yaz Çanta Koleksiyonu

Elegan ve kadını temsil eden kampanya görselleri, moda dünyasında yeniden ses getiren "güçlü" Dior'un imzasını taşıyor. Miss Dior 2012 İlkbahar-Yaz çanta koleksiyonunda modern kadın olarak moda dünyasına damgasını vuran Mila Kunis'i, Dior'un reklam yüzü olarak daha uzun süre görmeye devam edeceğimizi de düşünüyoruz.

Yazarlar