Stil Monaco'dan Bir Defile

Monaco'dan Bir Defile

29.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Burcu Ekerbiçer'e yeniden merhaba!.. Yurtdışı kaynaklı yeni bir ortak çalışma yapıyor olduğumuzu geçtiğimiz haftalarda öğrenmiştiniz. Burcu Ekerbiçer bizim için sokak modası fotoğrafları çekiyor.

Monacodan Bir Defile

Fransa'da gerçekleştirdiği çekimi ile alakalı oldukça olumlu dönüşler aldık.. Şimdilerde Burcu Monaco'da, havaların soğuk ve yağişlı olması sebebiyle çalışmaları duraksamış olsa da yeni sokak modası fotoğraflarını havaların düzelmesi ile birlikte heyecanla beklemekteyiz.

Haberin Devamı

Monaco'da geçtiğimiz hafta Alexandru Ciucu defilesini izleme şansı yakalayan Burcu, bize oldukça renkli görseller gönderdi. Elbette yanında bir de Burcu'dan gelen bir not vardı!:)

Bonjour from Monaco,

Monaco'da Hotel de Paris'de düzenlenmiş olan Alexandru Ciucu' nun defilesine katıldım ve kendisi ile tanışma fırsatını buldum. Kisiliginin o pozitif ve canlı yapısını koleksiyonuna çok güzel yansıtmış. Alexandru Ciucu takim elbiseleri tasarlayarak ismini dunyaya duyurmuş Rumen bir modacı. Yeni koleksiyonunda daha çok canlı renklere yer vermiş ki, buda takım elbiselere yaz havasi katmıs. Takim elbiselerin o kasvetli havasini alıp, renklerin gösterişi ile bütünleşerek beyler için takım elbiselere daha modern bir hava veriyor. Geniş bir yaş kitlesine hitap eden birbirinden güzel takım elbiseleri beğeniyle izledim ve bu güzelliği elimden geldiğince sizinle paylaşmak istedim.

Haberin Devamı

Burcu Ekerbiçer

Monacodan Bir Defile

Monacodan Bir Defile

Monacodan Bir Defile

Fotoğrafların devamı için Galeri'ye gözatabilirsiniz!.. 

Yazarlar