Stil Myla Yılbaşı İç Giyim Koleksiyonu

Myla Yılbaşı İç Giyim Koleksiyonu

11.07.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Myla ile yeni yıl romantizmi ince detaylarda gizleniyor.

Myla Yılbaşı İç Giyim Koleksiyonu

Kadınların en vazgeçilmezleri alışveriş detayları arasında kuşkusuz iç çamaşırları yer alıyor. Her dönem farklı marka ve isimlerin hazırladıkları sayısız model, renk ve desende iç çamaşırları kadınların favorileri arasında yer alıyor. İngiliz lüks iç giyim markası Myla’nın yeni yıla özel sunduğu koleksiyonu da alıışveriş listesinin en başında yer alabilir diye düşünmekteyiz. 

Haberin Devamı

Dantelin masumiyeti ve yeni yılın tartışmasız en çekici rengi olan vişne çürüğünün tonları Myla’nın yeni yıl koleksiyonuna esin kaynağı oluyor. Dış giyimi kadar iç giyimine de önem veren kadınlar, Myla’nın farklı dokulardaki iç çamaşırı tasarımlarıyla harikalar dünyasında yolculuğa çıkıyor. İngiliz asaletini yansıtan dantellerin saten kumaşlara nakış gibi işlendiği nar çiçeği renkli modeller, kadının en gizli kalkanı olarak hayat buluyor. Feminen dokunuşların ağırlıkla hissedildiği jartiyerler ise kar taneleri ve siyahın gizemli havasının yansıtıldığı iç çamaşırı kombinlerinde ölümsüzleşiyor. Egzotik sıcaklığıyla gece boyunca baştan çıkarıcı karakterini vurgulamak isteyenler, filizi tonundaki diyafram dekolteli jartiyer takımı tercih ediyor.

Haberin Devamı

Yeni yılda kendinizi şımartmak istiyorsanız, Myla koleksiyonunun detaylarına galerimizden göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 


Yazarlar