Stil NINE WEST - LOVE FURY

NINE WEST - LOVE FURY

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kadınların modaya olan bitmez tükenmez ilgisi ve ayakkabı tutkusuna eşdeğer tek özelliği kokulara olan bağlılığıdır.

NINE WEST - LOVE FURY

Moda ayakkabılar alanında lider bir marka olan Nine West, Love Fury kokusu ve özel olarak tasarlanmış Love Fury Pump (yüksek topuklar)’ın tanıtımıyla güçlü birer cazibe silahı olan ayakkabılar ile kokular arasındaki paralel sinerjiye dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Nine West Kreatif Direktörü Fred Allard, aşıklar arasındaki tutkulu duygulardan ilham almıştır. Ne istediğini bilen ve arkasından giden Nine West müşterisinin güçlü kişiliğini yansıtmak önemlidir.

NINE WEST - LOVE FURY

Love Fury şişe tasarımı ayakkabıdan esinlenerek yapılmıştır. Bir ayakkabıyı ayakkabı yapan topuğudur. Ayakkabıya yükseklik, kenar, kıvrım, görünüm, tarz ve tavır katar. Camı parçalayıp öteki tarafına geçmiş bir “öldürücü” topuk fikrinden ilham alan şişe kapağı parlak siyah renkte, ultra-görkemli, parlak bir stiletto görünümüyle şişeye zenginlik katıyor. İkonik, saf ve zamana meydana okuyan bir görüntüsü var. Şişenin camı ağır ve bir kristal saflığında. Kare şekli ve oval kenarları sayesinde sağlam duran şişe klasik bir görünüme sahiptir. Topuk şeklindeki kapağın yarattığı aşırılığı dengelemek için ise şişenin içindeki koku, pembenin alt tonlarında kadınsı, hafif ve cinsellik çağrıştıran, çıplak bir renge sahip. 

Yazarlar