Stil Nine West'in Renkleri

Nine West'in Renkleri

23.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Arka arkaya gerçekleşen moda haftalarını ve koleksiyonlarını bir anlığına unutun ve Nine West’in yeni koleksiyonuna göz atın!..

Nine Westin Renkleri

Nine West parıltı ve çiçek dolu tasarımlarınla 2012 yazına merhaba diyor. Miami’nin moda anlayışından alınan ilhamla hazırlanan, sosyal medyayı andıran izler taşıyan Nine West’in yeni reklam filmi Miami’de Marcus Gaab tarafından çekildi. Hanne Termote, Hannah Hollman ve Nina Vanbree’nin modellik yaptığı videoda, Nine West’in önümüzdeki ilkbahar/yaz sezonu için hazırladığı gösterişli ayakkabıları görüyoruz.

Haberin Devamı

Nine Westin Renkleri

Piyasaya sürdüğü her yeni koleksiyonla kadınlarda alma isteği uyandırmayı başaran marka bu sezonunki koleksiyonu; parıltılı topuklu ve çantalar, yaz sezonunun hit trendi olan çiçek desenlerinin kullandılığı dolgu topuklu sandalet ve çantalar, platformlu metalik topuklular, püsküllü lame çantalar ve baharın tazeliğini simleyen turuncu,beyaz ve yeşil renklerle tahta dolgu topuklu sandaletlerden oluşuyor.

Nine Westin Renkleri

Saçak, payet ve pili detaylarının öne çıktığı ayakkabıların renkleri ise çeşitliliği ile her zevke hitap ediyor. Glitter( parıltı), Silver(gümüş), Floral&Brigths( çiçek desenleri) ve Social Media( sosyal medya) olmak üzere dört farklı tema üzerine oturtulan kampanyanın, twitterdaki hashtagleri ise şimdiden belli; #groundedbyglitter, #starringsilver, #poweredbyflower ve #flashingourbrights. Kadınların modaya olduğu kadar sosyal medya uygulamalarına da giderek bağımlı bir şekilde yaşadıklarını farkeden marka, bu yönde hazırladığı reklam kampanya görsellerinle, farklı bir pazarlama stratejisi yürütüyor.

Haberin Devamı

Nine Westin Renkleri

Günlük ve gece kullanmak için geniş ürün yelpazesi ve satın alınabilir fiyatlarda koleksiyon sunan Nine West’in ürünlerini takip etmenizi öneriyoruz!..

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya 

Yazarlar