Moda Nova Butik'ten Sevgililer Günü'ne özel tarife

Nova Butik'ten Sevgililer Günü'ne özel tarife

05.02.2016 - 15:41 | Son Güncellenme:

Sevgililer Günü hediyesini almayanlar için zaman daralıyor. Sevgilinize layık en ekonomik Sevgililer Günü hediyesini seçmek için Gemlik’te Nova Butik'i ziyaret edin.

Nova Butikten Sevgililer Gününe özel tarife

Dünyada her şey gelip geçicidir, aşk ve koşulsuz sevgi dışında. Onu ne kadar çok sevip, önemsediğimizi belli etmek için bazen küçük bir hediye yeter. Söylemek isteyip de söyleyemediğimiz birçok anlam dolu söz yerine tüm hislerinize tercüman olacak bir hediye seçmek için Nova Butik sizleri bekliyor.

Haberin Devamı

Kadınların vazgeçilmezi olan elbiselerden birini seçerek, ona hayır diyemeyeceği bir hediye sunmaya ne dersiniz? Ne zaman giyerse giysin, sizi yanında hissettirecek, aynaya baktığında sizi hatırlatacak bir elbise mesela? O zaman tek yapmanız gereken Gemlik’in o güzel deniz havasını içinize çektikten sonra, biraz yürüyüp ilerde pembe tenteli Nova Butik’i ziyaret etmek olacak. Nova’ya ben gidemem o gelsin diyenler için de Instagram Nova_butik_ hesabından ve Facebook hesabından ulaşabilir, kapıda ödeme sistemiyle alışverişinizi yapabilirsiniz.

Uğruna onlarca para döktüğümüz ürünleri, uygun fiyatlarla almanın mutluluğunu yaşayacağınız bu tatlı butik, Sevgililer Günü’ne özel sürpriz indirimleri ile sizi bekliyor.

Yazarlar