Editörün Seçtikleri Özge Ulusoy'lu Kadınlar Günü Etkinliği

Özge Ulusoy'lu Kadınlar Günü Etkinliği

06.03.2017 - 14:37 | Son Güncellenme:

Özge Ulusoy'un katılımıyla gerçekleşen Kadınlar Günü Etkinliği'nde Braun epilasyon cihazlarının Arçelik mağazalarında satışa sunulacağı duyuruldu.

Özge Ulusoylu Kadınlar Günü Etkinliği

Kadının hayatını kolaylaştıran Braun ve yeniliği aşkla tasarlayan Arçelik, Dünya Kadınlar Günü için düzenlediği etkinlik ile kadınlar için daha güzel bir dünya dileğini sundu.

Haberin Devamı

4 Mart Cumartesi günü, Arçelik Caddebostan Mağazası’nda düzenlenen etkinlikte, Braun’un yüksek performanslı epilasyon cihazlarının ve tıraş makinelerinin, Arçelik’in yaygın mağaza zincirinde tüketicilerle buluşacağı duyuruldu.

İstenmeyen tüylerde kalıcı çözüm sağlayan Braun Silk-expert IPL, Braun’un en hızlı ve en etkili epilatörü Braun Silk-épil 9 Serisi, derinlemesine temizlik sağlayan yüz fırçası ve epilatörü Braun Face ürünleri sürprizlerle dolu bir etkinlikle ünlü top model Özge Ulusoy tarafından tanıtıldı.

Gün boyunca mağazayı ziyaret eden tüketiciler Braun ürünlerini inceleme fırsatı buldu. Bugüne özel uygulanan tüm Braun ürünlerinde %40 indirim kampanyasından yararlanan konuklar, Özge Ulusoy ile bir araya gelerek fotoğraf çektirme şansı yakalayarak sürpriz hediyeler kazandılar.

Haberin Devamı

Özge Ulusoy, güzelliğine önem veren kadınlara her daim ipeksi ve pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir ve neredeyse acısız yolunu anlatarak, kendi güzellik tüyolarını paylaştı.

Kadınlar Günü’nü en içten dilekleri ile kutladığını söyleyen Özge Ulusoy: “Kadınların hayatlarını kolaylaştıran ve güzelliklerine güzellik katan Braun markasının bu özel günde kadınlara çok güzel bir haberi var. Benim de kişisel bakımımda vazgeçemediğim markalardan biri olan Braun, yaygın Arçelik mağaza zinciri sayesinde tüketicilerine daha kolay ulaşabilecek. Kadınlar, Braun Face ile yüz bakımlarını yaparken, pürüzsüz bir cilt için Braun Silk Epil epilatör ve güzellik setlerini kullanabilir ve Braun Silk Expert IPL epilasyon cihazıyla birlikte güzellik rutinlerini zenginleştirebilirler. Ben de her kadın gibi güzelliğime ve bakımıma çok düşkünüm ve bunun için gerekli özeni gösteriyorum. Yoğun iş tempom içinde pratik olmak benim için önemli. Bence göz alıcı görünmenin birinci kuralı pürüzsüz bir ciltten geçiyor, özellikle bacaklarımın ve yüzümün mükemmel görünmesi için en doğru ürünleri kullanmayı tercih ediyorum. Benim gibi hem pratik hem de güzelliğine önem veren kadınlar için tasarlanan Braun ürünlerini güzelliğinden ödün vermek istemeyen tüm kadınlara tavsiye ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Kalıcı Pürüzsüzlük İçin 300.000 Işık Atımlı Braun IPL Epilasyon Cihazı!

İstenmeyen tüylerde kalıcı çözüm sağlayan YENİ 300 bin atım kapasitesine ve 3 farklı enerji moduna sahip Braun Silk-expert IPL epilasyon cihazı SensoAdapt™ ten rengi sensörü ile devrim yaratan, uzun süre pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir ve neredeyse acısız bir yolunu kadınlarla tanıştırıyor. Braun Silk-expert IPL, ten rengini sürekli olarak ölçen bu teknolojisi, etkin, hızlı ve güvenli bir uygulama için en uygun ışık yoğunluğunu otomatik olarak ayarlıyor. Evlerinin rahatlığında kalıcı ve kusursuz epilasyon yapmak isteyen kadınlar için en etkili çözümü sunuyor. Diğer IPL cihazlarının aksine SensoAdapt™ Cilt Tonu Sensörü Teknolojisi ile cildi saniyede 80 defaya kadar sürekli bir şekilde tarıyor ve ışık yoğunluğunu en doğru seviyeye ayarlıyor. Bu özellik, cilt renginin vücudun farklı kısımlarında değişiklik göstermesi nedeniyle, karmaşık renk skalası sorununu ortadan kaldırıyor.

Haberin Devamı

Braun’un En Etkili Islak Ve Kuru Epilatörü Olan Braun Silk-Épil 9!

Braun’un en etkili ıslak ve kuru epilatörü olan Braun Silk-épil 9, ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri bile alarak 4 haftaya kadar kalıcı, pürüzsüz ve güzel bir cilt sunuyor. %40 daha geniş başlığı tek bir harekette daha fazla tüyün yakalanmasını ve alınmasını sağlarken; daha geniş, daha uzun ve daha derin cımbızlara sahip Micro Grip Cımbız Teknolojisi epilasyon performansını artırarak Silk-épil 9’u Braun’un en etkili ıslak ve kuru epilatörü yapıyor.

Hem Doğal Hem De Kusursuz Bir Görünüm İçin Braun Face Yüz Fırçası Ve Yüz Epilatörü!

Braun Face, 4 haftaya kadar pürüzsüz bir cilt için tüyleri kökten alır. Saniyede 200 çekme hareketiyle geleneksel cımbızlara göre çok hassas ve çok daha hızlıdır. Cilt gözeneklerinizi yüz fırçası ile derinlemesine temizleyen Braun Face, makyaj ve kirleri elle yapılandan 6 kat daha iyi biçimde temizleyerek yüzünüzdeki şaşırtıcı saflığı ve ışıltıyı nazikçe eski hâline getirir. %100 su geçirmez mikro salınımlı fırçası ile Braun Face, sevdiklerinizin nazik ve kapsamlı temizlik duş rutininin doğal bir parçası hâline gelebilir.

Yazarlar