Stil Starbucks İçin Tasarımlar

Starbucks İçin Tasarımlar

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ünlü tasarımcılardan, Starbucks için özel tasarım t-shirtler!..

Starbucks İçin Tasarımlar

Dünyaca ünlü kahve markası Starbucks, moda dünyasına ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Daha önce farklı kampanyalarla adına tasarımlar hazırlanan Starbucks, dünya üzerinde daha fazla konuşulmaya değer bir hal alıyor.

Haberin Devamı

Tasarımcıların ve markaların alternatif “markalar” adına yaptıkları çalışmalar, moda dünyasında farklı yolların çizilmesini de sağlıyor. Yeni ortaklık Starbucks ve ünlü tasarımcılar Alexander Wang, Sophie Theallet ve Billy Reid cephesinden geliyor. Geçtiğimiz yıllarda CFDA/Vogue işbirliğinde organize edilen bir ödül töreninde “ Fashion Fund” ödülüne layık görülen tasarımcılar Alexander Wang, Sophie Theallet ve Billy Reid, Starbucks’ın 40. Yılı olması sebebiyle, ünlü kahve markası için sınırlı sayıda t-shirt tasarladı.

Starbucks İçin Tasarımlar

Üç kişilik bir ekip kuran tasarımcılar arasında, yeni ortaklıkların markaları ve tasarımcıları gün geçtikçe beslediğine inanan Wang, moda ile alakalı her cephede çalışmalarına hızla devam etmekte kararlı olduğunu böylece yeniden göstermiş oluyor. Tasarımcı adına bir kahve markası içinde t-shirtler tasarlamakta bu çalışmalardan sadece bir örnek oluşturuyor.

Haberin Devamı

Her biri 85$ olan bu tshirtler, insanların kahveyi üstlerine dökmelerinden duydukları rahatsızlığı, bir espriye çevirerek işi eğlenceli hale getiriyor. Starbucks logosunun da baskılarda unutulmadığı t-shirtler, diğer tüm Starbucks ürünlerinde olduğu gibi hem mağazalardan, hem de online olarak kendi sitelerinden satışa sunuluyor.

Starbucks’ın alternatif ürünleri, yılbaşı hediyelerini seçmemiş olanlar için bir tavsiye olabilir!..

Yazarlar