Yaşam Starbucks Reserve Ankara'da

Starbucks Reserve Ankara'da

07.01.2016 - 16:33 | Son Güncellenme:

Kahve gurmelerine sürpriz! Starbucks’ın en özel konsepti “Starbucks Reserve” One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde...

Starbucks Reserve Ankarada

Başkent Ankara’nın yeni yaşam merkezi One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en ünlü kahve zincirlerinden Starbucks’ın en özel konsepti “Starbucks Reserve” ile kahve severleri gurme lezzetlerle buluşturuyor.

Haberin Devamı

Sınırlı sayıda üretilen kahveleri Başkentli tutkunlarıyla One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bir araya getiren Starbucks Reserve, Vietnam ve Tanzanya’dan gelen çekirdekleri Ankaralılara sunuyor.

Afrika’nın Mondul bölgesinde yetiştirilen, limonsu asitliği çikolata ve böğürtlen aromalarıyla tatlı sert lezzet sunan “Tanzanya Mondul” ve firmanın ülkeden aldığı ilk kahve olan, şekerleme ve vanilya aromalı canlı bir lezzet sunan “Vietnam Da Lat” Starbucks Reserve’deki en özel tatlardan…

One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde bulunan Türkiye’nin 4’üncü Starbucks Reserve’ü ayrıca konsepte özel tasarlanan “Clover” demleme yöntemiyle, kahve tutkunlarına 1 dakika içinde özel kahve olanağı sunuyor.

Yazarlar