Püf Noktası Stickerları tek hamlede çıkaran tüyo: Tek bir iz bırakmadan anında çıkıyor

Stickerları tek hamlede çıkaran tüyo: Tek bir iz bırakmadan anında çıkıyor

17.10.2023 - 13:29 | Son Güncellenme:

Stickerlar özellikle çocukların en çok ilgisini çeken şeylerden birisi. Dolaplara veya duvarlara yapıştırılan stickerları çıkarmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Leke ve iz bırakmadan stickerları çıkarmak istiyorsanız bu yöntemi deneyin. Tek bir leke bile kalmıyor…

Stickerları tek hamlede çıkaran tüyo: Tek bir iz bırakmadan anında çıkıyor

Dekorasyon amaçlı çocuğunuz veya kendiniz evin yüzeylerine sticker yapıştırıp çıkaramıyorsanız dert etmeyin. Stickerları çıkarmak bazen zorlu olabiliyor. Çıkartırken sticker yırtılıp yarısı kalabiliyor veya çıkartırken iz kalabiliyor. Bu gibi durumlarda denemeniz gereken çok basit bir yöntem var. Leke ve iz bırakmadan stickerlar hemen çıkıyor…

Haberin Devamı

Stickerı yumuşatıyor

Sticker çıkartmak istiyorsanız ihtiyacınız olan tek şey saç kurutma makinesi. Stickerı yapıştırdığınız bölgeye saç kurutma makinesini tutun. Sıcaklıkla beraber sticker yumuşayacaktır. 20 saniye beklettikten sonra stickerı çıkarın. Eğer çıkmıyorsa saç kurutmama makinesi biraz daha tutup tekrar deneyin. Bu işlemden sonra sticker kolayca çıkacaktır.

Sticker çıkarma yöntemleri

Sticker lekesini çıkarmak için aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz:

Sıcak Sabunlu Su: Sticker lekesini suya batırın ve sıcak suyun içinde bekletin. Ardından nazikçe sabunla ovarak lekeyi çıkarın. Sıcak su, yapışkanın gevşemesine yardımcı olabilir.

Sıvı Yağ: Sticker lekesinin üzerine biraz sıvı yağ, zeytinyağı veya bulaşık deterjanı dökün. Yumuşatıcı etkisi olan yağ, lekenin kolayca çıkmasına yardımcı olabilir. Bir süre beklettikten sonra lekeyi ovalayın.

Haberin Devamı

Sirke: Bir bez üzerine biraz sirke dökün ve sticker lekesini silin. Sirkenin asidik özelliği yapışkanı çözmeye yardımcı olabilir.

Alkol: Tıbbi alkol veya kolonya kullanarak lekeyi silin. Alkol, yapışkanı çözmeye yardımcı olabilir.

Buharlı Temizleyici: Bir buharlı temizleyici kullanarak sticker lekesini hedefleyin. Buhar, yapışkanı çözebilir.

Herhangi bir temizlik yöntemi uygulamadan önce, stickerin yüzeyinize zarar verip vermediğini kontrol edin. Yüzeyi çizmeden veya renk solması yapmadan lekeyi çıkarmak önemlidir.

 

Yazarlar