Moda Televizyon kelimesi ne demek biliyor musunuz?

Televizyon kelimesi ne demek biliyor musunuz?

27.06.2012 - 10:15 | Son Güncellenme:

Televizyon sözcüğü Yunanca’dan gelmiş olup “uzaktan görmek” anlamına gelir. 1923 yılında İngiltere’de icat edilmiş ve 1930’lu yıllarda geniş kitlelere satılmaya başlanmıştır.

Televizyon kelimesi ne demek biliyor musunuz

O günden bugüne televizyon özellikleri ve kullanımı çok gelişti. Bu özellikleri ile birlikte TV’ler pahalı ürün kategorisine de girdi.

kliksa.com en iyi TV’leri en uygun fiyata sizlere sunuyor. Sabancı güvencesi, peşin fiyatına 12 aya varan taksit seçenekleri, belirli ürünlerde ücretsiz kargo seçenekleri ve Yapı Kredi Bankası Worldcard’a %10 worldpuan fırsatlarıyla evinizdeki, iş yerinizdeki veya yazlığınızdaki TV ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Haberin Devamı

’siz ev kalmasın, olimpiyatları ve dizileri evimizin konforunda en net haliyle izleyelim derseniz bol seçenek ve

Kliksa.com Hakkında:

, Sabancı Holding'in iştiraki olan Klik İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin internet sitesi olarak 2012 yılında kuruldu. Tüketici Elektroniği ürünlerini en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla tüketicilerine sunmayı amaçlayan , yüzlerce markanın on binlerce ürününü tüketicileriyle buluşturuyor. Yakın zaman içinde, pek çok farklı kategoriyi de ürün gamına ekleyecek olan 'da, her güne özel kampanyalara, 12 aya varan taksit seçenekleri ve en uygun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz.

Yazarlar