Stil Tommy Hilfiger - Breast Health International Destek Kampanyası

Tommy Hilfiger - Breast Health International Destek Kampanyası

11.02.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Tommy Hilgiger yeni sezonunda sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteği devam ettiriyor. Her yıl düzenli olarak Breast Health International derneği için özel bir çanta satışı yapan markanın yeni sezonunda, Drew Barrymore’un kamera arkasında, Charlotte Gainsbourg’unsa model olarak karşımıza çıkıyor.

Tommy Hilfiger - Breast Health International Destek Kampanyası

Tommy Hilfiger’ın her yıl destek verdiği kampanya, göğüs kanseri nedeniyle olumsuzluk yaşayan kadınların tedavisine katkı sağlıyor!. Yeni sezonda üretilen çanta Amerikan tarzından ilham alarak, renk bloklarıyla öne çıkıyor. Satışı sınırlı sayıda yapılan çantalar özellikle günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilir olmasıyla dikkat çekiyor. Tedavi masraflarının sağlık sigortaları tarafından karşılanmayan göğüs kanseri tedavisi gören kadınların, bakım ihtiyaçları da çanta satışlarından elde edilen gelir sayesinde gideriliyor.Altı yıldır Breast Health International’a sağladığı destekle Tommy Hilfiger, sosyal sorumluluk projelerinin de önemini vurguluyor.

Haberin Devamı

Her yıl ünlü kadınların kampanya yüzü olmasıyla “sosyal sorumluluğa” daha dikkat çeken Tommy Hilfiger kampanyasının bu yıl ki yüzü Charlotte Gainsbourg oluyor. Kamera arkasında fotoğraf çekimini üstlenen Drew Barrymore ‘da kampanyaya destek veriyor. Göğüs kanserinden dolayı hayatları olumsuz yönde etkilenen kişilere destek olmak isteyenler ve göğüs kanseri konusunda bilinçlendirmeyi artırmak için Tommy Hilgifer’ın mağazalarına kasım ayından itibaren uğrayarak bir çantada siz satın alabilirsiniz.


Yazarlar