Stil Triwa'dan Yaz Renkleri

Triwa'dan Yaz Renkleri

20.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Geleneksel saat ve aksesuar dünyasında yaratıcı, esprili ve farklı olma özellikleri ile ilerleyen TRIWA, yeni koleksiyonu ile baharı müjdeliyor..

Triwadan Yaz Renkleri

TRIWA, yeni İlkbahar-Yaz 2012 koleksiyonu için Brooklyn’de yaşayan Fransız sokak sanatçıları olan SupaKitch ve Koralie ile işbirliği yaptı. Bu işbirliği; yeni sezonda iki yeni, eşi benzeri olmayan saatin doğmasına da neden oldu SupaNevil ve Koralie Brasco Chrono! Bu saatler dünyada sadece 400 adet üretilde ve bunlarda sadece 25 tanesi Turkiyede satışta olacak. Koleksiyon hazırlığı ünlü fotoğrafçı David Maisel'in fotoğraflarından esinlenerek hazırlanmış.

Haberin Devamı

Triwadan Yaz Renkleri

Bir önceki koleksiyondan esinlenerek, çıkış noktası “renklendirmek” olarak belirlenen koleksiyon, erkek ve kadın siluetlerinden oluşuyor. Koleksiyonda toprak tonlarından parlak pembeye, buz mavisinden mora kadar birçok tonun buluşması var. 

Triwadan Yaz Renkleri

Kayışlarda ise alternatifler bol! Bilezik ve kayış saplardan naylon NATO kayışlara, desenli saydam bilezik saplardan ünlü İsveç deri üreticisi Tarnsjö’nün deri kayışlarına kadar bir çok çeşit bulabilirsiniz. Koleksiyondaki Nevil modellerinin bu kayışlarla yarattığı kombinasyon her gün farklı bir saate sahip olmanızda fırsat yaratıyor. Farklı kayışlarla saatlerinizi dileğiniz gibi kombinleyebilirsiniz.

Triwadan Yaz Renkleri

Koleksiyonun yenilerinden ve hanımların gözdesi olan 70’lerin zengin deri stilini yansıtan, bileğe iki kez dolanan örgü deri kayış, modayı izleyen bayanların gözdesi olacak.

Haberin Devamı

Triwadan Yaz Renkleri

Yazarlar