Yaşam Yasak aşk çalımı!

Yasak aşk çalımı!

02.11.2009 - 00:30 | Son Güncellenme:

Bild am Sonntag, Konyaspor’da oynayan 25 yaşındaki Kekilli’nin ünlü Alman oyuncu Ochsenknecht’ın 45 yaşındaki eşi Natascha ile birlikte olduğunu yazdı

Yasak aşk çalımı

Ünlü Alman oyuncu Uwe Ochsenknecht ile 16 yıllık eşi Natascha Wierichs’nın (45) Türk futbolcu Umut Kekilli (25) yüzünden ayrılmanın eşiğine geldiği iddia edildi. Kekilli’nin kendisinden 20 yaş büyük Natascha Wierichs ile bir süredir birlikte olduğu öne sürüldü. Alman sosyetesinde, daha önce de birkaç kez ayrılıp barışan çiftin evliliğinin bu kez kesinlikle bittiği belirtilirken, eski fotomodel Wierichs ile 16 yıldır çalkantılı bir evlilik yaşayan film ve tiyatro oyuncusu Ochsenknecht, ayrılıkla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

‘Ağustosta bir diskotekte tanıştılar’
Bild am Sonntag gazetesi, daha önce Alemannia Achen ve Victoria Köln’de oynayan, halen Konyaspor’da top koşturan Kekilli’nin “Wierichs’in gönlüne çalım attığı”nı yazdı. Gazete, orta saha oyuncusu Kekilli ile ağustosta Köln’deki bir diskotekte tanışan Wierichs’in, genç sevgilisiyle Antalya’da bir otelde buluştuğunu da kaydetti. Kekilli’nin menajerinin ise futbolcunun telefonlarının kapalı olduğunu, takımda bazı sorunlar yaşadığını söylediği belirtildi.


‘AÇIK BİRLİKTELİK EVLİLİĞİNE ÖRNEK’
Alman sosyete yazarları ise Ochsenknecht çiftinin ayrılmasına Kekilli’nin neden olmadığını iddia etti. Çift, Almanya sosyetesinde “açık birlikteliğin” yani evlilik sırasında üçüncü şahıslarla ilişkinin ‘duygusal boyut’ kazanmaması şartıyla serbest olmasının başarılı bir örneği olarak kabul ediliyor. Wierichs, yıllar önce yaptığı “Ben kocama geneleve gitmesini asla yasaklamam” açıklamasıyla da sansasyon yaratmıştı.

Yazarlar