Stil Yeni Trend Binicilik

Yeni Trend Binicilik

08.05.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının devamlı halde sirkülasyona uğrayan trendleri arasında 2012 sonbahar-kış sezonunda “binicilik” ekleniyor.

Yeni Trend Binicilik

Son dönemlerde giymeye alıştığımız büyük beden ceketler, gömlekler ve kazaklar binici pantolonları ve taytlarla buluşuyor. Rahatlık ve şıklığın ön planda olduğu trend şimdiden kitleleri etkilemeye başladı diyebiliriz. Yazdan her ne kadar vazgeçemesekte günler geçtikçe, soğuk hava koşullarına alışmaya başladığımız şu günlerde, taytlarımızı tamamlayan çizmeler sokaklarda arzı endam etmeye başladı. Keskin hatlı kabanların mağaza vitrinlerinde yerini almaya başlamasıyla, şapkalarımız, atkılarımız ve eldivenlerimizle hem kışa hazırlanacak, hem de binicilik akımının izlerini sürüyor olacağız.

Haberin Devamı

Mutlaka dolabımızda bulunması gerekenler arasında yer alan, postacı çantaları, vücuda oturan apoletli kabanlarla “elbette kabanlarınızın düğmeleri yaldızlı olmalı” uyum içinde tarzınızı tamamlayabilir. Spor şıklıktan elegana geçişte ise, deri binici pantolonlarını, yakası tamamen kapalı ve kuşaklı gömlekleri tercih edebilirsiniz. Malum kış sezonu olduğu için koyu renkleri binicilik trendi için seçmekte yarar var, aksesuarlarınız, ayakkabılarınız ve şapkalarınızla bir zıtlık yaratmak isterseniz de, zıt renklerden faydalanabilirsiniz.

Sezon gereği koleksiyonların genelinde “binicilik” trendine uygun çeşitli tasarımlar bulmak mümkün oluyor. Desenli trikolarınızın içine giyeceğiniz düz renkli gömlekler, siyah, gri ya da lacivert binici pantolonlarıyla tamamlandığında stilinizi noksan gösterecek hiçbir ayrıntı kalmayacağından eminiz. Renklerin birlikte kullanılması konusunda her daim dikkat edilmesi gerekirken bu trend, zıt renklerin kolaylıkla bir araya getirilmesini sağlayabilir. Kış sezonunun en kıymetli kurtarıcılarından şapkalar, binicilik trendi için b,çilmiş kaftan olarak gösteriliyor. Jokey ya da kovboy şapkalarından mutlaka bir tane edinlemelisiniz diye düşünmekteyiz. Tarzınızı tamamlamak içinde saçlarınızı balerin topuzu ya da at kuyruğu şeklinde kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


Yazarlar