Stil Zimmermann 2012 Resort Koleksiyonu

Zimmermann 2012 Resort Koleksiyonu

07.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte forma girmeye çalıştığımız şu günlerde Zimmermann 2012 Resort kampanyasıyla ıslak ve atletik bir şekilde karşımıza çıkıyor...

Zimmermann 2012 Resort Koleksiyonu

Yaz gelince kilo takıntılarımız doruklara çıkmaya başlar ve spor salonlarında kendimizi harekete geçirmeye karar verdiğimiz aktiviteler son hızıyla 'start' alır. Yemeklerimizde daha dikkatli seçimler yapıp su tüketimini arttırırız. Fakat, biz kadınlar bunların yanında bazen itici güç ararız. Arkadaşlarımız bu görevi tam anlamıyla yerine getiremediği anlarda bikini görselleri bu duruma el atar.

Haberin Devamı

Zimmermann 2012 Resort Koleksiyonu

Birbirinden renkli bikini ve mayoların yer aldığı Zimmermann 2012 Resort kampanyası, bizce motive olmak için ideal çalışmalardan biri oluyor. Yaz modasının notlarını almaya devam ettiğimiz son zamanlarda, plaj modasındaki trendlerini de mercek altına almayı sürdürüyoruz. Zimmermann'nın kampanya çekimlerini buhar odasında gerçekleştiren Simon Lekias, güzel modeller Nicole Pollard ve Lydia Collins'ın çekici pozlarıyla markanın tüm cazibesini yansıtıyor.

Zimmermann 2012 Resort Koleksiyonu

Tropikal bir tatilin hayalini kurduran çiçek desenlerini mi yoksa Hindistan'a götüren egzotik şal desenlerini mi tercih edeceksiniz? Zimmerman plaj stilinizde size çeşitli ve dikkat çekici seçenekler sunarak, tüm gözlerin size çevrilmesini sağlayacağa benziyor. Çatışan renklerle tasarlanmış iki tonlu dantel baskılar, koleksiyonun şık ve zarif yönünü ortaya çıkarıyor. Seksi ve feminem kalıpların yanı sıra sportif rahatlığın da sağlandığını görüyoruz. Tek omuz askılı biton baskılı bikinisi, güneşin altında geçireceğiniz anlarda size eşlik edecek çarpıcı modellerden biri olabilir.

Haberin Devamı

Zimmermann 2012 Resort Koleksiyonu

Bikinilerin genellikle gündüz için kullanıldığını varsayarsak eğer, akşama doğru Zimmermann'nın parlak ve renkli mayolarıyla şıklığınıza devam edebilrsiniz. Turkuaz, lila, soluk pembe, fıstık yeşili ve fuşya gibi çarpıcı renk paletinin karışımından kusursuz tasarımların ortaya çıktığı koleksiyon, bu sezonun hit renklerini taşıyor. Baskıların gücünü hissettiğimiz bikini ve mayolara, havuzun ve denizin havasına uygun rahat elbiseler de plaj çantasına eklenmiş oluyor. Uçuşan kumaşlardan yapılan ve tenimizi açıkta bırakan rengarek elbiseler plaja en çok yakışanlardan tamamlayıcılardan olacaktır.

Zimmermann 2012 Resort Koleksiyonu

Yazın sıcak anlarında ''Plajların en 'cool' ve iddialı stiline ben sahip olmalıyım.'' diyorsanız hemen Zimmermann 2012 Resort koleksiyonuna göz atmaya başlayın deriz;)

Yazarlar