Stil Penelope Cruz ve 2013 Campari Takvimi

Penelope Cruz ve 2013 Campari Takvimi

04.03.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sinema dünyasında başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Penelope Cruz’u bu defa model olarak görüyoruz.

Penelope Cruz ve 2013 Campari Takvimi

Daha önceden Pirelli takviminde yer alan İspanyol güzeli, 2013 yılında "Campari" takviminde göreceğiz. Campari için poz veren Cruz, Alman fotoğrafçı Kristian Schuller görüntülüyor.

Haberin Devamı

"Batıl İnançlı Bir Öpücükle Elveda" isimli bu takvimde, Penelope Cruz kırmızı kıyafetleriyle oldukça çekici görünüyor. Batıl inanç teması içerisinde yer alan, bu takvimde; batıl inançlara gönderme yapan eşyalar ve cisimler bulunuyor. Bu tabu eşyalardan bazıları; kırık aynalar, kapalı alan içerisinde açılmış şemsiyeler ve siyah kediler ve merdivenler oluyor. Kırmızı elbiseleriyle bizi büyüleyen İspanyol güzel; Emilio Pucci ve Monique Lhuillier içinde kraliçeler gibi poz veriyor. Ayakkabılar ise Salvatore Ferragamo’dan. Gösterişli ve şık takıların ise Chopard olduğu gözümüzden kaçmıyor. 

1974 doğumlu güzel, genç kızlara adeta taş çıkartan görüntüsüyle herkesi büyülüyor. Sınırlı sayıda basılan Campari takvimi sadece 9,999 adet üretiliyor. Bu yıl 14.’sü gerçekleştirilen takvimin, batıl inançlara gönderme yapmasıysa, son dönemde dünya üzerinde yaygınlaşan haberlere göre oldukça akıllıca ve dikkat çekici olmuşa benziyor.

Haberin Devamı

Penelope Cruz’dan önce bu takvimde; Jessica Alba, Eva Mendes ve Salma Hayek gibi isimler de yer almıştı. Aralarında en iyisinin 2013 takvimi olduğuna iddaaya girebiliriz.


Yazarlar