Stil Serli Sarıcılar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Serli Sarıcılar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

03.10.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Moda Akademisi’nin yetiştirdiği genç yeteneklerden Serli Sarıcılar’ın yepyeni 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonu Teşvikiye mağazasında satışa sunulmaya başladı.

Serli Sarıcılar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Sonbahar/ Kış koleksiyonunda bu senenin olmazsa olmazı deriyi kimi zaman maxi bir etekte kimi zaman ise küçük garni detaylarla kullanarak farklı tasarımlara imza atan Serli Sarıcılar’ın bu sene için özel olarak hazırladığı önü kısa arkası bilekte biten renkli gömlekleri de oldukça ilgi çekiyor. Koleksiyonda deri parçalarla birleştirilen uzun ve yırtmaçlı etekler, elbiseler, ceketler ve bluzlar da şık ve farklı olmak isteyenlerin tercihi olacak.

Haberin Devamı

Serli Sarıcılar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Sonbahara uygun koyu renklerin yanı sıra neon derilerden hazırlanmış kışlık parçalar da koleksiyonda fazlasıyla mevcut. Bu sezonun trendlerinden olan metal detaylar, zımba ve çiviler de tasarımlarda kullanılan ayrıntılar arasında.Aksesuar,kemer ve çanta tasarımı da yapan tasarımcı, yazın gözdeleri neon deri çantalar ve kemerlerini yeni sezonda da koyu renklerle harmanlayarak yeniden modaseverlerin huzuruna çıkarıyor.  

Serli Sarıcılar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Hazır giyim koleksiyonlarının yanı sıra kişiye özel tasarım hizmeti de veren tasarımcının hem şık hem de günlük kombinasyonlarda rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerin bulunduğu mağazası kış aylarında da moda tutkunlarının uğrak yeri olacak.  

Serli Sarıcılar 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Serli Sarıcılar markası adı altında oluşturduğu tasarımlarını moda severlerle buluşturan Serli Sarıcılar her zevke uygun ürünleri ve kişiye özel tasarımları ile moda severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yazarlar