Editörün Seçtikleri Yılın Kadın Girişimci ödülü Juico’ya

Yılın Kadın Girişimci ödülü Juico’ya

30.12.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla 2015 yılı ‘Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’ ödül töreni gerçekleşti.

Yılın Kadın Girişimci ödülü Juico’ya

Cold Pressed ‘Soğuk Sıkım’ yöntemiyle 2014 yılında hayatımıza giren Sağlıklı Yaşam Markası Juico’nun kurucularından Sedef Dördüncü, KOSGEB’in ‘Yılın Kadın Girişimcisi’ ödülünün sahibi oldu

Türkiye’de küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü ve etkinliğini artırmak ve sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş kamu kurumu KOSGEB, 2015 yılına ait ‘En Başarılı Girişimciler’ini seçti.

Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirilen KOSGEB 4. Kobi ve Girişimcilik Ödül Töreni’ne; T.C Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Halk Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu, çok sayıda Milletvekili, Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri katıldı. 9 kategoride toplam 41 işletmenin finale kaldığı değerlendirmeler sonucu genç girişimci Sedef Dördüncü yerli detoks markası JUICO ile ‘2015 Yılı En Başarılı Kadın Girişimci’ ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’ye ilk kez ‘cold pressed’ (soğuk sıkım) detoks içeceği anlayışını getiren Juico, vitamin ve minerallerin kaybolmadan şişelenmesini sağlıyor. Juico’nun yoğun mineral, vitamin ve protein deposu ürünleriyle yapılan 1-3 günlük programları detoks yapan kişiye leziz bir sağlık kürü sunuyor.

Yılın Kadın Girişimci ödülü Juico’ya

Yazarlar