Gündem Yüz Yüze dizisinin çekimleri durdu!

Yüz Yüze dizisinin çekimleri durdu!

07.11.2017 - 13:47 | Son Güncellenme:

Show TV'nin yeni dizilerinden olan Yüz Yüze, normal şartlarda 3. bölümü 2 Kasım Perşembe günü yayınlanması gerekiyordu. Fakat yayınlanmaması üzerine Yüz Yüze dizisi bitiyor mu sorularını beraberinde getirdi. Yüz Yüze dizisi final mi yapacak?

Yüz Yüze dizisinin çekimleri durdu

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun başrolünü paylaştığı Yüz Yüze dizisi ilk 2 bölümünden sonra yayınlanmamaya başladı. Show tv yayın akışında Yüz Yüze dizisi yerine Güldür Güldür Show'un yer alması dikkatleri çekti. Peki Yüz Yüze dizisi artık yayınlanmayacak mı?

Haberin Devamı

Yüz Yüze dizisinin çekimleri durdu

Reytinglerde başarıyı gösteremeyen dizinin biteceğine dair söylentiler, çekimlerin durduğu haberiyle kanıtlanmış oldu. Dizinin yapımcısı Tims&B’den konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Reytinglerde umulan başarıya ulaşılamadı

Show TV'nin yeni dizisi Yüz Yüze'nin geçen hafta yayınlanan 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer almıştı. Reytinglerde çakılan diziye bir darbe de kanaldan geldi. Show TV 2 Kasım Perşembe akşamı Yüz Yüze yerine Güldür Güldür Show tekrar bölümü yerini aldı. 9 Kasım Perşembe günüde Show tv yayın akışında yer almayan dizinin final yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.

Yüz Yüze son bölümde neler olmuştu?

Haberin Devamı

Yüz Yüze’nin 2. bölümünde; Cino ve Seliha mahallede artık “yüz yüzedir.” Cino’lar, yaşananlar üstüne mahalleye yeni birinin girmesinden haz etmezler. Zeynep’in Seliha’dan da habersiz yaptığı sürprizle, tayfa ve kızlar arasındaki durumlar daha da karışır. Cino bir yandan da babasının intikamı peşindedir. Kasadan çıkan parmakla ne yapacaklarını düşünürlerken bir taraftan da canlarını sıkan bir iş teklifiyle karşı karşıya kalırlar. İşi konuşmak için Sadık’ın tamirhanesine giden Cino deşifre olacaklarını fark eder ve hemen tayfayı toplar ancak Aleko’nun bir anlık dikkatsizliğiyle olaylar çığırından çıkar. En yakın arkadaşının katilinin peşinde, gizli görevde bir polis ve babasının intikamı peşinde, işler ters gittiği için suçlu duruma düşmüş bir hırsız…

Yüz Yüze oyuncu kadrosu

Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca, Celal Öztürk