Cadde Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh dans videosuyla gündem oldu

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızı Shiloh dans videosuyla gündem oldu

18.06.2022 - 11:03 | Son Güncellenme:

2016 yılında yollarını ayıran oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt'in kızları Shiloh, Los Angeles'ta katıldığı bir dans kursunda yaptığı figürlerle yeteneğini gözler önüne serdi. Doja Cat'in şarkısı eşliğinde iki arkadaşıyla birlikte dans eden Shiloh'nun hareketlerindeki ustalık dikkat çekti.

Angelina Jolie ve Brad Pittin kızı Shiloh dans videosuyla gündem oldu

Bir zamanlar 'Brangelina' adıyla anılan ve 2016'da ayrılan ve resmin olarak 2020 senesinde boşanan Angelina Jolie ile Brad Pitt'in ilk biyolojik çocukları Shiloh’nun dans dersleri aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Los Angeles'taki bir kursta eğitim alan 16 yaşındaki Shiloh'un, dans konusundaki becerileri sosyal medya çok konuşuldu. Eğitmen, genç kızın arkadaşlarıyla birlikte dans ederken çektiği bir videosunu YouTube kanalından yayınladı.

"DANSA İLGİLİSİ VAR"

Tam adı Shiloh Nouvelle Jolie Pitt olan Shiloh'un hareketlerindeki ustalık da dikkatlerden kaçmadı. Aileye yakın bir kaynak, Shiloh'un dansa olan ilgilisini geçtiğimiz haftalarda US Weekly'ye açıklamıştı.

Angelina Jolie ve Brad Pittin kızı Shiloh dans videosuyla gündem oldu

Söz konusu kaynak, Shiloh hakkında "Dans etmeyi seviyor. Ciddi bir yeteneği var ve birkaç yıldır dans dersleri alıyor" diye konuşmuştu. Aynı kişi, Shiloh Jolie Pitt'in dans sayesinde arkadaş çevresi edindiğini ve bu şekilde sosyalleştiğini belirtmişti.

Haberin Devamı

ANNESİNE BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Jolie ve Pitt ikilisinin boşanmasında ardından Shiloh ve diğer beş kardeşi anneleri Angeline Jolie ile birlikte kalıyor. 2006 yılında dünyaya gelen Shiloh son olarak Jolie'nin Eternals filminin galasına katılmıştı. Jolie ile kızı Shiloh'ın benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Angelina Jolie ve Brad Pittin kızı Shiloh dans videosuyla gündem oldu

MÜLK DAVASI DEVAM EDİYOR

Öte yandan boşanmanın ardından aralarında suların durulmadığı Angelina Jolie ve Brad Pitt'in mülk davası, Pitt’in avukatlarından gelen hamleyle yeni bir sürece girmişti.

58 yaşındaki oyuncu, eski eşi Jolie’nin bir zamanlar ortağı olduğu Miraval Şatosu şaraphanesi’ndeki hisselerini Rus bir iş adamına sattığını ve kendisine zarar vermek istediğini iddia etti.

Söylentilere göre, Angelina Jolie 2021 yılında Miraval Şatosu şaraphanesindeki hisselerini Rus votka üreticisi Yuri Shefler’e sattı. Daily Mail’in haberine göre Rus iş adamının ‘kötü niyetli’ olduğu ve Pitt’in milyon dolarlık şaraphanesinin tüm kontrolünü üzerine almak istediği düşünülüyor.

Angelina Jolie ve Brad Pittin kızı Shiloh dans videosuyla gündem oldu