Cadde Çiçek filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu

Çiçek filmi oyuncuları kim, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu

10.09.2021 - 18:49 | Son Güncellenme:

Televizyon ekranlarında film severlerin beğenisine sunulacak Çiçek filmi, ailesinden uzakta yaşamak zorunda kalmış ve yeni ailesini de kaybetmiş küçük bir kızın hikayesini anlatıyor. Filmde Çiçek rolünü ise Nisa Melis Telli üstleniyor.

Çiçek filmi oyuncuları kim, konusu nedir İşte, oyuncu kadrosu

Çiçek filmi, sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da kaldığı yerden devam ediyor. Filmin başrollerinde Nisa Melis Telli, Sedef Avcı, Emir Benderlioğlu ve Engin Hepileri gibi isimler bulunuyor. İşte, Çiçek filmi oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

ÇİÇEK FİLMİ KONUSU

Çiçek (Nisa Melis Telli), doğduğu ilk gün öz annesi İlknur'dan (Sedef Avcı ) öz babası Rıfat'ın (Emir Benderlioğlu) zorlamaları sonucu ayrılmak zorunda kalmıştır. Hiçbir şeyden habersiz geçen seneler Çiçek'e yeni bir aile kazandırsa da doğduğu o ilk gün gibi yine yılbaşında geçirdikleri trafik kazasıyla Çiçek'in hayatı bir kez daha değişecektir. Yılbaşı ikramiyesini kazandığını öğrendiği ilk dakikalarda yaşanan kaza sonucu yeni ailesini de kaybeden Çiçek'in hayatı bu kazadan sonra nasıl şekillenecek ve en önemli soru onu Şahin (Engin Hepileri) ve Sedef'in (Başak Daşman) mi yoksa İlknur ve Rıfat'ın mı büyüteceğidir. Çiçek'in hüzünlü yaşam hikayesi gözler önüne serilecek.

ÇİÇEK OYUNCU KADROSU

Haberin Devamı

Filmin oyuncu kadrosunda; Nisa Melis Telli, Emir Benderlioğlu, Sedef Avcı, Engin Hepileri ve Başak Daşman yer alıyor.