Cadde 'Dilek Taşı'nda Ebru odada yakalandı! Mustafa belgeleri ele geçirdi

'Dilek Taşı'nda Ebru odada yakalandı! Mustafa belgeleri ele geçirdi

06.12.2023 - 23:57 | Son Güncellenme:

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' 13'üncü bölümü ile ekranlara geldi. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölüm özeti...

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

MUSA CAN ÇAYAN
1980’li yılların İstanbul’unda geçen ve dönemin buhranlı zamanlarını izleyiciye tüm gerçekçiliğiyle yansıtan Dilek Taşı, 13'üncü bölümüyle ekrana geldi. İzleyenleri geçmişe götüren ve o dönemde yaşanan siyasi olayları, savrulan hayatları anlatan diziden öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Mustafa, Figen'e ameliyata girmeden önce evlilik teklifi etti. İkili göz yaşları içinde romantik anlar yaşarken Figen evlilik teklifine 'evet' dedi.

'DİLEK TAŞI' SON BÖLÜM

AMELİYATTAN ÇIKTILAR

Yapılan tetikler sonrası Figen'in değerlerinin Sinan ile uyumlu olduğu ortaya çıkmıştı. Bir an bile düşünmeden Sinan'ın sağlığına kavuşmasını için kendini tehlikeye atan Figen'in sayesinde doktor Sinan'ın da iyileşeceğini söyledi. Figen ve Sinan ameliyattan çıktı. Mustafa, Sinan'ın bu ameliyat için göze aldığı tehlikeleri Aras'a söyledi. Figen ameliyat sonrası uyurken Aras ona içini döktü.

FİGEN'İ HASTANEDE UNUTTULAR! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

Mustafa, 'Asuman Hanım eğer müsaade ederseniz bir kızınızı görebilir miyim?' dedi. Asuman, 'Ne sıfatla?' cevabını verdi. Mustafa, 'Kızınızı seviyorum, çok seviyorum hem de yetmez mi?' diyerek Figen'in odasına gitti.

Haberin Devamı

MUSTAFA'NIN ADINI SAYIKLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

'BU SANA SON UYARIM'

Alparslan bey, Mustafa'nın evine gelmiş onu bekliyordu. Alparslan'ı görünce gerilen Mustafa, işi halledeceğini ancak son yaşananlardan sonra Harun'un tedirgin olduğu için biraz uzun sürdüğünü söyledi. Bunun sonrasında ikili birbirine sert sözler söyledi.

ARAS, FİGEN'İ KIZI OLARAK KABUL ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Alparslan kızıyla Mustafa'yı tehdit edince Mustafa dayanamayarak Alparslan'ın üstüne atıldı. Alparslan bu yaptığı için de ayrıca hesap vereceğini ve bunun son uyarısı olduğunu söyledi.

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

ARAS, FİGEN'E TEKLİF SUNMAYI DÜŞÜNÜYOR

Aras babasıyla konuşmak istedi. Harun'a Figen'e hisse ve iş vermek istediğini söyleyen Aras babasından beklediği cevabı alamadı. Harun, bir iş verebileceğini ancak hisse vermesinin zor olacağını söyledi.

MUSTAFA, KENAN'I TARUMAR ETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

Sevda, Efkan'ın zulmünden hem kendisini kurtarmak hem de Kenan'ı kurtarmak için elinden geleni yapıyordu. Kenan'ın yasal yollar ile dışarı çıkamayacağını öğrenince yasa dışı yolları denemeye karar verdi.

EN BÜYÜK DESTEK SEVGİLİDEN / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'EFKAN BİZİM İÇİN GÜN ALMIŞ'

Kenan konuşmak için Figen'in yanına geldi. Efkan'ın onlar için nikah günü aldığını söyleyerek başının büyük belada olduğunu söyledi. Figen başı belada olduğu için Efkan ile evlenmeyeceğini belirtti.

Haberin Devamı

"KAÇALIM BURALARDAN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

EBRU, KENAN'IN SÖYLEDİKLERİNİ MUSTAFA'YA İLETTİ

Figen ve Mustafa'nın birbirlerine olan sevgisini farkında olan Ebru duyduklarını gidip Mustafa'ya söyledi. Ebru'nun 'Kenan, ablamı evlenmeye zorluyor' demesi üzerine Mustafa yerinde duramadı ve Kenan'ın üzerine yürüdü. Kenan'a ithamlarda bulunarak yumruk attı, Kenan'da karşılık vermek isteyince ortalık karıştı.

"SEN FİGEN'İN BÖBREĞİ İÇİN BİZDEN PARA ALDIN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Macide dışarıya gelerek Mustafa ve Kenan'ı uyardı. Mustafa, 'Sevda hanım babaannenize gerçekleri söyleyin, ben söylersem utanırsınız' dedi. Macide olanlardan habersiz Sevda'ya eğer Figen'i kıskandırmak için Kenan ile bir şey yaşadıysa bunun skandal olacağını, Efkan ile evlilik arifesindeyken böyle bir şeyin ortaya çıkmasıyla, insan içine çıkamayacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

Macide bir an önce Asuman'a evlerini boşaltmasını istediğini söyledi. Asuman yapılan iyiliğin karşılığı bu muydu' dedi. Macide, 'Sen kızına karşılık para aldın. Neyin iyiliğinden bahsediyorsun' cevabını verdi. Asuman göz yaşları içinde söylenenleri duyan Figen'e ne diyeceğini bilemedi.

EFKAN'IN ŞÜPHESİ SEVDA'YI KORKUTTU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

ASUMAN PARAYI FIRLATTI

Macide'nin sözleri sonrası kızına ne diyeceğini bilemeyen göz yaşları içinde kalan Asuman, Harun'un verdiği paraları alarak Macide'nin yanına geldi ve parayı salonun ortasına fırlattı.

KÖŞE KAPMACA OYUNU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Efkan elinde hediyeler ile birlikte Rona ailesine hasta ziyaretine geldi. Harun ve ev ahalisinin soğuk tavırları sonrasında Efkan neye uğradığını şaşırdı. Sevda'ya Figen'i de görmek istediğini söyledi. Figen ve Mustafa'yı beraber gören Efkan bir an şüphe duydu. Mustafa'nın da yardımıyla huzursuzluk çıkmadı.

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

'HER ŞEY HAZIR'

Sevda, Rıfat'ı arayarak vize işlemlerini ve Kenan'ın yurt dışına çıkarılması hakkında konuştu. Rıfat, 'Her şey hazır, işin sadece para kısmı kaldı' dedi. Sevda onu halledeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

MUSTAFA, HARUN'UN ODASINDA

Mustafa, Alparslan'ın verdiği görevi yerine getirmek için Harun'un odasına girdi. Şifreleri denerken birisinin geldiğini anlayıp saklandı. Sevda odaya geldi ve Kenan için mücevher ile paraları almayı kafasına koymuştu. Şifrenin değiştiğini farketti. Figen'le ilgili konduğunu öğrenince de dedesine sitem etti. Mustafa, Sevda'nın ettiği sitemi duyarak şifrenin ne olduğunu anladı kasayı açtı ve dosyaları aldı. Odadan uzaklaştı.

EBRU'YU HIRSIZLIKLA SUÇLADILAR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sevda evden çaldığı mücevherleri satmak için birisiyle anlaştı. Tüccar aldığı mücevherleri incelerken bir anda karşısına Efkan çıktı.

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

EBRU ODADA YAKALANDI

Ebru, Rüçhan'ın odasında Macide tarafından yakalandı. Sesleri duyan Rüçhan'da geldi ve Ebru'yu suçlamaya başladılar. Figen o ara gelip kardeşini Macide ve Rüçhan'ın elinden kurtuldu. Ebru, ablasına Feraye'nin Rüçhan'ın onun için ayırdığı kıyafetlerden istediğine bakabileceğini söylediğini belirtirken ablasının kızgınlığına engel olamadı.

"DAVULLU ZURNALI DÜĞÜN YAPALIM" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Efkan, Sevda'nın tüccara sattığı mücevheri bir şekilde aldı, babasına tekrar istemeye gittiklerinde bunu hediye edeceğini söyledi. Babası hediyeyi memnuniyetle karşıladı.

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

RÜÇHAN KÜPELERİNİ BULAMADI

Rüçhan odasındayken küpelerinin kaybolduğunu fark etti. Hemen Macide'yi yanına çağırdı. İkili Ebru'nun bunu yaptığına karar kaldı ve Macide, Asuman ve ailesini zorla evden çıkartma kararı aldı. Mustafa, Harun'dan çaldığı belgelerin bir kısmını Alparslan'a verdi. Özgürlüğüne kavuşmak isteyen Mustafa, Alparslan'dan beklediği yanıtı alamadı.

SEVDA'NIN KAÇIŞ PLANI YALAN OLDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Figen eve geldiğinde ne olduğunu anlayamadı. Asuman, Macide'nin onları evden attığını söylerken 'Biz hırsızmışız' dedi.

EVDEN ATTILAR! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARAS, DÜŞÜNDÜĞÜ TEKLİFİ AİLESİYLE PAYLAŞTI

Aras, Figen'e ajanstan hisse vermeyi düşündüğünü daha önce Harun'a da söylemişti. Yemek masasında herkesi bir araya toplayan Aras düşüncesini ailesine açmak isteyip açamazken, Harun dile getirdi. Macide ve Rüçhan çok sert karşıladı.

AV KİM? AVCI KİM? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşında Ebru odada yakalandı Mustafa belgeleri ele geçirdi

KENAN'I BEKLERKEN EFKAN GELDİ

Sevda her şeyi hazır etmiş Kenan'ı bekliyordu. Saatler geçmesine rağmen Kenan gelmezken Sevda'da artık kalkmayı düşünüyordu. Sevda tam kalkacakken Efkan geldi.

"ARTIK BU MASADA BEN DE VARIM, HEM DE BİR RONA OLARAK" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yanlarında büyüdüğü ailesinin evden çıkarıldığını öğrenen Figen, soluğu Rona ailesinin evinde aldı. Yemek masasına oturan Figen, Macive ve Rüçhan'ın şaşkın bakışları arasında 'Alışsanız iyi olur artık bu masada ben de varım hem de bir Rona olarak, babaanne'dedi.