Cadde Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangir'de görüntülendi

Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangir'de görüntülendi

16.04.2022 - 16:18 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberler çıkan Melisa Şenolsun, "Arkadaşlar panik yok" dediği sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekmişti. Her defasında bu iddiaları yalanlayan Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangir’de bir mekanda birlikte görüntülendi.

Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangirde görüntülendi

Ünlü oyuncular Melisa Şenolsun ile Ekin Mert Daymaz'ın, geçtiğimiz günlerde Cihangir'de birlikte eğlendiği öne sürülmüştü. İkilinin, gece geç saatlerde sokakta sarmaş dolaş yürürken görüldüğü iddia edilmişti.

Haberin Devamı

"KALBİM BOŞ"

Hakkında çıkan aşk iddialarına son noktayı koyan Şenolsun, Berlin'den çektiği selfie'yi Instagram hesabından yayınlamış ve "Arkadaşlar panik yok, kalbim boş. Bana da bu açıklamayı yaptırdınız ya" ifadelerini kullanmıştı.

Hürriyet Gazetesi ve Pantene iş birliğiyle gerçekleştirilen 47'nci Pantene Altın Kelebek Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Zorlu PSM'de gerçekleşen törende şıklık yarışı yaşandı. Bu isimlerden biri de Melisa Şenolsun oldu.

Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangirde görüntülendi

 "BUNU BURADA MI SORACAKSINIZ?"

Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşadığı yönünde haberler sorulan Şenolsun, "Bunu burada da soracaksınız yani! Ben bununla ilgili açıklamamı yaptım. Teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangirde görüntülendi

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Ekin Mert Daymaz, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin “Mert Bey aşk hayatınız nasıl onu da soralım?” sorusuna yanıt verdi. Ünlü isim, “Hayatımda kimse yok, seçici de değilim, benim için sarışın olsun esmer olsun önemli değil. Karakter, kişilik önemli. Ben esmer beğeniyorum ama genelde sarışınlar denk geliyor, biraz evvelde çektiğiniz de sadece arkadaşım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

31 yaşındaki Ekin Mert Daymaz, daha önce Hande Erçel, Melisa Döngel ve Eliz Sakuçoğlu gibi isimlerle aşk yaşamıştı.

Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangirde görüntülendi

CİHANGİR'DE GÖRÜNTÜLENDİLER

Daha önce adı aşk dedikodularına karışan ancak her defasında bu iddiaları yalanlayan Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangir’de bir mekanda birlikte görüntülendi. Mekanda bir süre sohbet eden ikili gazetecilerin kendilerini görüntülemesinden rahatsız oldu.

Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun Cihangirde görüntülendi

"MELİSA BENİM ARKADAŞIM"

Melisa Şenolsun daha sonra mekandan ayrılıp Cihangir’de yeni taşındığı evine doğru giderken Ekin Mert Daymaz ise, "Melisa ile kalabalıkta denk geldik ve sohbet ettik. Melisa benim arkadaşım bunu daha önce de söylemiştik” diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu.