Cadde Hadise'den Hasan Can Kaya ve Murda'ya sürpriz!

Hadise'den Hasan Can Kaya ve Murda'ya sürpriz!

26.04.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Popçu Hadise ile komedyen Hasan Can Kaya arasında geçtiğimiz aralık ayında aşk dedikoduları çıkmıştı. Güzel şarkıcı, Hasan Can'ın sunduğu Konuşanlar'da sürpriz yaptı. Mehmet Dinçlerler ile boşanma süresinde, 'İmdat' şarkısının klibinde Hadise ile samimi görüntüleri çok konuşulan rapçi Murda'nın ise programın konuğu olması dikkat çekti.

Hadiseden Hasan Can Kaya ve Murdaya sürpriz

Konuşanlar programıyla büyük bir çıkış yakalayan Hasan Can Kaya ile Nisan 2022'de dünyaevine girdiği Mehmet Dinçerler'le sürpriz şekilde eylülde boşanan Hadise'nin aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasına Kaya'dan cevap gelmişti.

Haberin Devamı

"BENİM DE HADİSE'NİN DE REKLAMA İHTİYACI YOK"

Sosyal medyada kısa sürede yayılan aşk dedikodusuyla ilgili olarak konuşan Hasan Can Kaya, şu ifadeleri kullanmıştı:

İddialar doğru değil. Nereden çıktı hiçbir fikrim yok. Benim de ve Hadise'nin de reklama ihtiyacı yok. Bu haberi yapan arkadaşların mesai için uydurdukları bir konu.

Hadiseden Hasan Can Kaya ve Murdaya sürpriz

2.5 YILLIK İLİŞKİSİ BİTTİ!

Hasan Can Kaya, Konuşanlar'ın yönetmeni, kendisinden altı yaş büyük Sultan San ile aşk yaşıyordu. İkili, 2.5 yıllık ilişkilerine 2021'de nokta koymuştu. Arkadaş kalan Hasan Can Kaya ve Sultan San, birlikte çalışmaya devam ediyor.

Hadiseden Hasan Can Kaya ve Murdaya sürpriz

AYRILIK NEDENİ!

Ünlü komedyen, sebebi merak konusu olan ayrılığın ardından, "Karşılıklı aldığımız bir karar. Arka planda özel bir neden yok. İş ilişkimiz eskisi gibi devam edecek" şeklinde konuşmuştu.

Hadiseden Hasan Can Kaya ve Murdaya sürpriz

HADİSE ŞAŞKINLIĞI!

Hasan Can Kaya’nın sunucusu olduğu programın rapçi Murda’nın konuk olduğu bölümüne, Hadise'nin sürprizi damga vurdu. Ünlü şarkıcı, çekim sırasında birden stüdyoya girdi. İzleyicilerin yanı sıra Murda ve Hasan Can Kaya da Hadise'nin stüdyoya gelmesiyle şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hadiseden Hasan Can Kaya ve Murdaya sürpriz

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl İmdat parçasına imza atan rapçi Murda ve Hadise'nin, Mehmet Dinçlerler ile boşanma haberinin manşetlerden düşmediği günlerde, şarkının klibinde ve konserde samimi görüntüler vermesi çok konuşulmuştu.

Hadiseden Hasan Can Kaya ve Murdaya sürpriz