Cadde Haluk Levent'in kuzeni depremde hayatını kaybetti!

Haluk Levent'in kuzeni depremde hayatını kaybetti!

07.02.2023 - 15:36 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası acı haberler gelmeye devam ediyor. Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla afet bölgesine yaptığı yardımlarla gündemde. Depremin en çok etkilediği illerden Adana doğumlu olan ünlü sanatçı, enkaz altında kalan kuzeni Berke Dönbak'ın yaşamını yitirdiğini duyururken, dolandırıcılık yapmak isteyen sahtekarlara da isyan etti.

Haluk Leventin kuzeni depremde hayatını kaybetti

Sanatçı kimliğinin yanı sıra 2017 yılında kurduğu Ahbap ile çok sayıda insana yardım eli uzatan Haluk Levent, 10 ili yerle bir eden deprem sonrası da başkanı olduğu dernek ile harekete geçti. Kıvanç Tatlıtuğ, İrem Derici, Aras Bulut İynemli ve Edis gibi birçok ünlü ismin de yardımda bulunduğu Ahbap Derneği, maddi ve manevi destekle afet gölgesindeki vatandaşlara ulaşıyor.

Haberin Devamı

Depremin meydana geldiği andan itibaren toplanan yardımları sosyal medyadan duyuran Haluk Levent, bu kez kendi ailesinden üzücü bir haber duyurdu. Göçük altına kalan şarkıcının kuzeni Berke Dönbak'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Haluk Leventin kuzeni depremde hayatını kaybetti

"KÜÇÜK KUZENİM KURTARILAMADI"

Twitter hesabından kuzeninin fotoğrafını yayınlayan Haluk Levent, "Ahh ya ahh! Küçük kuzenim Güven Dönbak enkaz altında kaldı. Kurtarılamadı" sözleriyle duygularını dile getirdi.

"BAĞIŞLA BENİ BERKE'M"

Ünlü isim, daha sonra ise "Saniyede çalan telefonlardan, koordinasyon merkezine saniyede bir gelen ihtiyaç sahiplerinden ve bulunduğum yerdeki kargaşadan dolayı Berke'nin yerine Güven'in ismini yazıp tweet attım. Bağışla beni Berke'm! Seni kurtaramadım, bağışla. Annen enkazdan kurtuldu. 'Berke'm nerede?' diyor" şeklinde bir düzeltme mesajı yayınladı. 

Haluk Leventin kuzeni depremde hayatını kaybetti

Haberin Devamı

Adana doğumlu olan Haluk Levent'in takipçilerinden ünlü şarkıcıya baş sağlığı mesajları geldi.

"HATIRIM VARSA ŞU HESABI ŞİKAYET EDİN"

Acı haber sonrası bir paylaşım daha yapan şarkıcı, kendi fotoğrafı ve Ahbap Derneği'nin adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen bir hesabı ifşa etti ve "Az önce haber aldığım kuzen için mi üzüleyim, dakika geçmeden sahtekarların türemesine mi? Hatırım varsa şu hesabı şikayet edin. Ey zehir gibi kullanıcılar! Kaçıncı kez yapıyor bunu bu hesap! Desteğinizi bekliyorum" tweet ile tepkisini dile getirdi.

Haluk Leventin kuzeni depremde hayatını kaybetti